EEVA naistekas

Reede, 29. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Review: Stenders "Wild Rose"

Postitas blogisse: Jaanika
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hei Hei!

Michellar water- Toning facial water with three-fold application – it effectively clears skin impurities, removes makeup and gives you moisturised and refreshed skin.

 

image

Enriched with wild rose flower and root extracts to tone your skin and care for its hydration. Camomile extract will gently soothe and calm your skin. Hydrolysed collagen will care for preserving the essential moisture.

I really like this michellar water.At first i was a little afraid that the rose scent will bother me too much ,but actually it's  really nice.It removes all my make-up well but it kinda leaves this light sticky feeling.It's not bad but just saying.It has a very unique pump version bottle.At first i was like what the hell is that and how am i suppose to use this? Also .there is a huge risk of over pumping the water,if this sentence makes any sense? More than 2 pumps and your cotton ball is soaking.Last but not least-i would not recomend taking the bottle when you travel,because it leaks a little.Just pore it to another bottler and then you are ready to go!:)

Kolmekordse toimega toniseeriv näovesi, mis puhastab efektiivselt näo igapäevasest mustusest ja kosmeetikajääkidest ning niisutab ja värskendab sinu nahka.

Rikastatud metsiku roosi õie- ja juureekstraktiga, mis hoolitsevad naha  toniseerimise ja niisutamise eest. Kummeliekstrakt hooldab õrnalt ja rahustab. Hüdrolüüsitud kollageen hoolitseb sinu naha niiskustaseme säilitamise eest.

Minule hakkas see näovesi igatahes hullult meeldima.Alguses küll kartsin selle roosi lõhna pärast,kuna ma pole eriline fänn aga minu üllatuseks on sellel nagu nii hea värske lõhn.Meigi võtab ta super hästi maha,jättes naha küll natuke kleebuvaks aga siiski niisutatuks.Lisaks on pudelil selline teistmoodi huvitav pumbasüsteem.Ei saanud mina algul aru kuidas see asi käib aga lõpuks sain pihta ja rohkem kui 2 vajutust pole vaja teha ,sest muidu su vatipadi ujub.Lisaks mina tervet pudelit reisile kaasa ei võtaks kuna lekib natuke ja pärast on terve ilm seda kraami täis.Aga ei muidu mulle meeldib ja on saanud minu kindlaks lemmikuks igapäeva rutiinis:)

Eye and lip makeup remover-A soothing cleanser that gently, yet carefully removes even waterproof makeup, tending your lips, lids and lashes, and moisturising the delicate, so-sensitive skin around your eyes.

Enriched with wild rose flower and root extracts to moisturise and soften. Camomile extract will gently soothe your skin, caring for its comfort. 

It is oil base,so shake before and i really don't know how i feel about that product. I like that it removes my eye makeup so easily,no rubbing and it leaves mu eye area nice and moist,But at the other hand i don't like the oil and like the michellar water bottle ,it also leaks and after a shake ,all the bottle neck is oily.It doesn't irritate my eyes so that's good!:) It has a slightly stronger medical scent.So i think that in future i grab something that is less oily.

Nahka rahustav vahend, mis eemaldab õrnalt, kuid hoolikalt isegi veekindla kosmeetika, hoolitsedes huulte, ripsmete ja silmalaugude eest ning niisutades väga õrna silmaümbrusnahka.

Rikastatud metsiku roosi õie- ja juureekstraktiga, mis niisutab ja pehmendab nahka. Kummeliekstrakt hooldab õrnalt ja rahustab, hoolitsedes selle eest, et nahk tundub eriti pehme.  

Ma nüüd kohe ei teagi mida sellest tootest arvata.Mulle meeldib ,et ta eemaldab ilma igasuguste probleemiteta mu silmameigi,jättes silmaümbruse niisutatuks ja pehmeks.Samas mulle jälle ei meeldi see et ta on õli baasil.Nagu ka eelmine pudel,siis see ka lekib ,nii et kui oled ära raputanud,siis on terve pudelikael õline.Võibaolla on asi lihtsalt minu pudelites? Ma ei tea!.Lisaks,ei ärrita ta ka mu silmi ja silma minnes ta minul veel kipitanud ei ole.Lõhna poolest on ta veidi rohkem sellise tugevama keemilise roosi lõhnaga kui mitsellaarvesi.Ma siiski arvan,et tulevikus haaran ma millegi vähe õlisema toote järele.

Hydrating facial gel-Ultra-light and refreshing facial gel that instantly and deeply hydrates your skin, leaving you with a smoother-feeling complexion. 

Enriched with wild rose flower and root extracts to effectively moisturise and soften. Hydrolysed collagen will ensure long-lasting and deep hydration, leaving your skin smooth and radiant. Due to its lightweight and refreshing consistency, this facial gel will be especially suitable to care for your oily to combination skin.

Super light and fresh gel cream. It absorbs so quickly and leaves absolutely no feeling that you are wearing any cream.Love the fresh rose scent and of course the pump bottle. After my sunburn,it was the only cream that didn't sting and was really cooling and refreshing.Left my face silky and really smooth.Love it!:)

Ülikerge ja värskendav näogeel, mis niisutab nahka silmapilkselt ja sügavalt, muutes selle tunduvalt siledamaks.

Rikastatud metsiku roosi õie- ja juureekstraktiga naha tõhusamaks niisutamiseks ja pehmendamiseks. Hüdrolüüsitud kollageen tagab kestva ja sügava niisutuse, muutes naha eriti siledaks ja säravaks. Selle kerge ja värskendava konsistentsi tõttu sobib Niisutav geel väga hästi rasvase või segatüüpi naha eest hoolitsemaks.

Super kerge ja värske näogeel.Imendub väga kiiresti ja pole üldse aru saadagi ,et oh ma nüüd just kreemitasin oma nägu! Mulle meeldib see pumbaga pudel ja see mõnus roosilõhn!:) Pärast mu päikesepõletust, oli see ainuke kreem mida kasutasin ,sest see ei kipitanud ja jättis kuidagi sellise jahutava ja värske tunde.Nahk muidu jääb super sile,pehme ja niisutatud.Väga 5+ geel!:)

image

More Wild Rose product over HERE Rohkem selle sarja ja muid tooteid leiad nende kodukalt SIIT

image

Blogi on peamiselt iluteemaline aga sekka satub ka elustiili :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Jaanika Review: Stenders "Wild Rose"