EEVA naistekas

Reede, 26. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

#EBA2015 - Eesti blogiauhinnad

Postitas blogisse: Costany's Sparkles
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Ma pikemat postitust sellest ei hakkagi tegema, sest eks terve meedia on selle ürituse kohta juba infot jaganud. Ma lihtsalt mõtlesin jagada teiega oma siirast tänutunnet! Sain nomineeritud nii paljudes kategooriates ja seda kõike ainult tänu Teile! Sügav, sügav kummardus ja pikad paid! Ilma Teieta ei oleks see pesa siin pooltki nii hubane ja tore!

 

image

Ma olen aus.. Ma ennast ise küll kindlasti spordiblogiks ei liigitaks vaid jääksin pigem selle elustiili blogi juurdel. Ma kirjutan ju kkõigest. Küll aga on mul super hea meel, et minu "Teekond tervislikuma Minani" ja CostanyFitness grupp tunnustatud sai. Minu jaoks oli 8 kilo kaotamine tegelikult päris pikk ja raske teekond. Ilma Teie toetuse ja nõuanneteta ei oleks ma seda iial saavutanud. Aitäh!

image

Minu diplomil seisis : 

Spordiblogi 3 koht

Elustiiliblogi 4 koht

Moe- ja ilublogi 4 koht

Stiilseim blogija 5 koht

Kõikide tulemustega saate tutvuda siin : LINK. Mul on hea meel, et Leenu ja Mallu otsustasid topelt hääli (ühe ja sama ip aadressi alt) mitte lugeda. Nii on ausam. Mul on tohutult hea meel iga tiitli üle, sest tegelikult on meil Eestis nii, nii palju toredaid blogisid! Aitäh!

Jagan Teiega mõningaid toredaid emotsioone õhtust : 

image image image image

Tuleviku jaoks küsin Teilt siia lõppu veel, et millest TEILE kõige rohkem meie pesas lugeda meeldib? 

Costany's Sparkles ilu ja elustiili blogist on saanud üks hubane kohake, kus koos lugejatega jagatakse omavahel infot parimate ilutoodete, vingeimate tegevuste ning kõige maitsvamate retseptide kohta!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Triinu Liis #EBA2015 - Eesti blogiauhinnad