EEVA naistekas

Reede, 29. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

TALLINN STREET FOOD FESTIVAL DAY I

Postitas blogisse: Hearts of Cashmere
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Milline ideaalne päev täna oli! Hommikud on alati mõnusad, kui saab kaua magada ja rahulikult hommikusööki, kohvi nautida. Lõuna paiku liikusime Telliskivi poole, kus mõnus festival juba täie hooga käis. Inimesi on nii-nii palju ja kohati oli üsna raske liikuda, rääkimata piltide tegemisest. Aga muidu oli seal täna päris mõnus. Ilm oli ka muidugi nagu tellitud! Maitseelamusteks valisime täna ühed korralikud veiselihaga burgerid Food&Mood'lt ja magustustoiduks La Muu pistaatsiajäätise - kõige õigema valik!! See oli tõesti nii hea, et kummitab mind nüüd ilmselt iga kord, kui jäätiseisu peale tuleb. Päeva lõpetuseks tegime jõmmis hea trenni ja edasine õhtu möödub meil nüüd filmi vaadates. Super mõnus! :)

 

Kas keegi teist ka täna toidufestivalile jõudis?

image image image image image image image image image image image image image image

image
About my look: cropped top - H&M / shorts - thrifted / shoes - Basaar / bracelet - Takko / bag - Terranova

 

Minu nimeks on Liis ning olen 19-aastane neiu, kes armastab blogimist ning jagab seal kõike, millest elus rõõmu tunneb. Enamasti seondub see kas moe, spordi, toidu või ilumaailmaga, kuid esineb ka postitusi lihtsalt minu igapäevasest elust. Loodan, et ka sina leiad minu blogist midagi huvitavat - head lugemist!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Liis Paalits TALLINN STREET FOOD FESTIVAL DAY I