EEVA naistekas

Neljapäev, 25. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Salapäevik aastast 2002 - Oh mind!

Postitas blogisse: Costany's Sparkles
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Leidsin ka mina oma salapäeviku ülesse. Seal on täidetud vaid mõned üksikud lehed aga puhta kullaga! See konkreetne päevik on vist aastast 2002 ma eeldan.  Iga postituse kohale on kirjutatud aastaarv aga veider on see, et need oleks nagu hiljem juurde kirjutatud. Ei tea kas on usaldusväärne või mitte, aga lähtun siis hetkel sellest.

 

image

Minul erinevalt paljudest teistest tüdrukutest oli lasteaiast kuni neljanda/viienda klassini ainult üks silmarõõm. Kui ma neid sissekandeid loen, siis tekib endalgi pisut kriipi tunne, et ühele piiiiiisikesele tüdrukule juba sellel ajal nii palju tundeid südamesse mahtus ja üldse.. Millised sõnad? Jumal siin ja jumal taga. Ma mäletan, et ma isegi palvetasin! Vanavanaema õpetas, et siis lähevad kõik soovid täide! Ma usklik ei ole kunagi olnud, aga need sõnad läksid mulle hinge ja nii ma siis koguaeg proovisin. Ka salapäevikus! 

Päevik ise on kulunud, kahjustada saanud, aga ikkagi täpselt sama naljakas nagu siis kui me Ekkega üheksanda klassi lõpus seda koos vaatasime ja naerdes pisaraid valasime.

image

Selle pildi puhul pole sõnu vaja. Vigane inglise keel ja meeletu kunst! Taolised karvased kleepsud olid mu lemmikud! Ma imestangi, et ma olen raatsinud selle siia kleepida, sest kleepsude vahetamises olin ma kindlalt kõva käsi!

image image

"Kui ma oleks loll, siis Ekke ei meeldiks mulle aga ma pole loll ma armastan Ekket väga väga"

"Madonnat kuulates meenub mulle Ekke ma ei tea mis minuga juhtunud on olen Ekke pärast hulluks läinud ma märkasin 1999a et ma meeldin talle. Se on mulle hea sest Ekke meeldib mulle ka. Uvitav mis selles edasi saab. tahaks et mu unistused täituksid seda ma tõesti soovin et se täide läheks se oleks tõesti väga hea."

"Mulle tundub, et Liisile meeldib ka Ekke ma tahaks et mina saaks Ekke endale se on mu suurim soov ongi se. ma loodan et jumal võtab mind kuulda ja täidab mu soovi se võiks olla jumala kink mulle sünnipäevaks siis oleks ma õnnelik isegi nii väga õnnelik."

"Täna ehk 30.01 ütles Ekke mulle et ma meeldin talle se on mulle väga hea uudis mul on öelda et äitäh jumalale hea et täitsid mu soovi olen jumalale tõesti väga tänulik."

Vahemärkusena pean mainima, et ma vist tõesti ei tundnud ÜHTEGI kirjavahemärki :D

image

"Ma olen Ekkese väga kiindunud et ma lausa armastan teda tõesti väga väga väga väga."

On Teil ka mõni salapäevik lapsepõlvest alles? Mul peaks tegelt üks hilisem ka kuskil olema. Proovin selle millalgil ülesse leida. See oleks siis sellest ajast kui hirmsasti Tokio Hotel'i fännasin :D

Costany's Sparkles ilu ja elustiili blogist on saanud üks hubane kohake, kus koos lugejatega jagatakse omavahel infot parimate ilutoodete, vingeimate tegevuste ning kõige maitsvamate retseptide kohta!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Triinu Liis Salapäevik aastast 2002 - Oh mind!