EEVA naistekas

Reede, 26. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Latest empties!

Postitas blogisse: Do-Dolce
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Let´s do it again! Time for another empties post, last time I made this kind of post in January, you can find it here. Crab some cookies and cup of tea and enjoy that long post!

Teeme seda jälle! Aeg on kirja panna järjekordne tühjade totsikute postitus, viimane kord tegin sellise postituse jaanuaris ja selle leiab siit. Krabage miskit head ja tassike teed ning nautige seda pikka postitust!

 

image
image

Avon care rich moisture cream- Very nice cream with lovely decent scent and perfect size for carry-on. Treated my hands well and would love to use it again.

Make up store brown sugar polish citrus/lemongrass tester - Make up store testers are so big - 20ml! Unfortunately this scrub wasn´t that good as my previous one. Brown sugar pieces are just too hard and scratchy for my face skin so I just used that product on my body, where it did his job well.

Avon foot works cherry ice exfoliating scrub -My favorite! Although after a while that smell might be too sweet but consistency and result is amazing! Perfect for everyday use!

Puhas loodus moisturising and protective chamomille cream - Very light and decent cream, perfect for normal skin, might be too light for dry skin. Smell is pretty special and reminds me pharmacy in a good way.

Kamill hand and nail cream - I prefer this chamomille smell more than Puhas Loodus cream had. Perfect travel size and treats every skin type well.

Avon care niisutav kreem* - Väga mõnus kreem, millel meeldivalt värske lõhn. Lisaks heale kaasaskandmiseks sobivale suurusele kohtles ka mu käsi hästi, kasutaksin meeleldi veel.

Make up store pruuni suhkru koorija tester tsitruse ja sidrunheinaga - Make up store´i testrid on nii suured - 20ml! Kahjuks aga ei olnud see koorija nii hea kui eelmine, mida proovisin. Pruuni suhkru osakesed olid lihtsalt liiga karmid minu näol, seega kasutasin seda toodet hoopis kehal, kus ta tegi enda tööd hästi.

Avon jalakoorija kirsiga - Minu kindel lemmik! Mõninga kasutusaja järel võib lõhn küll liialt läägeks osutada, kuid toode ja tulemus on seda väärt! Suurepärane just igapäevaseks kasutuseks.

Puhas loodus niisutav ja rahustav kreem kummeliga - Väga kerge ning mõnus kreem, mis sobib just normaalsele nahale, kuna kuivale nahale võib jääda lahjaks. Lõhn on üpris eriline ja meenutab heas mõttes apteeki.

Kamill kreem kätele ja küüntele - Selle toote kummelilõhn meeldib mulle miskipärast rohkem kui Puhas Loodus kreemi oma, kuigi ka see polnud otseselt halb. Kamill kreem on suurepärane reisimiseks oma pakendi tõttu ja ei jäta hätta ka kuivi käsi.

image
Bellapierre brush sanitizer- This smell was so special and good, also worked well with my brushes! Nice package with pump, but unfortunately it was too small. Although good size if you have to carry that along with you...

Colgate plax cool mint mouthwash - Very lovely mouthwash, which for once wasn´t too strong for my taste. Definitely buy it again.

L´Oreal elvital color-vine conditioner - Nice drugstore conditioner for colored hair, smell is nice and didn´t left my hair heavy.

Head & Shoulders shampoo - Again one nice product from drugstore. Love that smell and how it makes my hair soft and easy to work with.

Schwarzkopf BC color freeze conditioner - I have talked about BC products so many times already and I continue. They are my favorite, espcially spray conditioners! This one was good also, loved that smell and how it made my hair feel.

Dermosil facial tonic - Pretty typical facial tonic I must say. As I have normal skin I didn´t noticed and huge different while I was using that product, maybe I had less brakeouts, but I´m not really sure. Unfortunately the smell is pretty strong so that s why I probably don´t buy it anymore.

Bellapierre pintslite puhastusvahend - Selle toote lõhn oli nii omapärane ja meeldiv, lisaks töötas ka pintslite puhastamisel hästi. Lisaks oli pudel pumbaga, kuigi kahjuks oli pudel üpris pisike. Kuigi kui tuleb pudelit kaasas vedada on suurus jällegi hea...

Colgate plax suuvesi - Väga mõnus suuvesi ja ei olnud liiga vänge ega mündine minu maitse jaoks. Kindlasti ostan uuesti!

L´Oreal elvital color-vine palsam - Suurepärane supermarketi palsam värvitud juustele. Lõhn on väga meeldiv ning ei jätnud mu juukseid raskeks ega takuseks.

Head & Shoulders šampoon - Taaskord üks suurepärane supermarketi toode. Mulle väga meeldib selle šampooni lõhn ning kuidas ta jätab mu juuksed mõnusalt pehmeks ja kergesti käsitletavaks.

Schwarzkopf BC color freeze sprei-palsam - Olen BC toodetest juba mitmeid kordi rääkinud ning jätkan kiidulauluga. Nad on mu lemmikud, eriti veel sprei-palsamid! Ka see totsik oli meeldiv, mõnusa lõhnaga ning jättis juuksed niisutatuks.

Dermosil näovesi - Üpris tavaline näovesi minu arvates. Mul on normaalne nahk ja seega ei märganud ma ka erilist muutusi nahal, ehk oli vähem punne, kuid ma pole ka päris kindel, et see oli just selle toote teene. Kahjuks on lõhn tal üpris tugev ja seetõttu ei ostaks ma seda uuesti.

image
Maybelline colorama nail polish 56 - Loved that color and it stayed on my nails for a decent time before breaking out. Unfortunately it just dryed out after few months.

Macadamia healing oil treatment - Really really good hair oil, really worth for this higher price! At first I thought it can´t be better than any other hair oil but it really is! After I have used all my other oils I´m going to buy that big one for sure! Love that smell and how it left my hair so silky and healthy!

Avon diamond strengthening nail polish - It looked like any other base coat with some sparkle, unfortunately I didn´t noticed stronger nails.

Collection 2000 pressed powder - Nice and typical pressed powder for great price, didn´t felt heavy or cakey.

Nivea nail polish 43 - Pretty dark purple nail polish, which lasted for a while but I get ride of that because it really faded, I have to apply so many coats if I want to achieve some coverage.

Avon nail expert base coat - Just another basic base coat, which worked well for a while but eventually just dry out.

Carlo di Roma eye shadow - Had some lovely colors but I must say that unfortunately they were pretty powdery, I like Carlo di Roma roll-on eye shadows way more!

PUPA nail polish L340 - I really enjoyed that nail polish! Such a lovely result and coverage, lasted for a long time! Unfortunately it also got so dry and I have to get rid of that.

Maybelline colorama küünelakk 56 -  Mulle väga meeldis see toon ning püsivus oli samuti üpris hea. Kahjuks aga kuivas pudeli sisu paari kuu järel lihtsalt ära.

Macadamia juukseõli - Tõeliselt hea juukseõli ning väärt oma kõrgemat hinda! Alguses arvasin, et see toode on lihtsalt üles reklaamitud - no ei saa ju olla parem kui iga tavaline juukseõli, kuid eksisin rängalt! Kui olen kõik teised juukseõlid ära kasutanud, ostan kindlasti selle suures pudelis! See lõhn on suurepärane ja jättis mu juuksed nii siidiseks ning läikivaks, tõesti on väärt toode! 

Avon tugevdav küünelakk teemanditolmuga - Kahjuks tundus mulle, et tegu oli tavalise aluslakiga, mis veidi sädeles. Kahjuks ei tuvastanud ma, et küüned oleksid tugevust lakist saanud.

Collection 2000 puuder - Täiesti tüüpiline pressitud puuder, mis ei tundnud raske ega jätnud "krohvitud" tulemust. Kahjuks saab minu teada Collection tooteid osta vaid Inglismaalt.

Nivea küünelakk 43 - Üpris tume lillakas küünelakk, mis kestis küüntel üpris hästi, kuid viskan ta ära, kuna toon on kuidagi väga tuhmunud. Kui tahan mingitki katvust, peaksin kandma toodet mitu mitu kihti.

Avon nail expert aluslakk - Järjekordne tüüpiline aluslakk, mis alguses küll töötas hästi, kuid siis lihtsalt otsustas ära kuivada.

Carlo di Roma lauvärvid  - Sel väiksel paletil olid mõned kaunid värvid, kuid kahjuks oli toode ise veidi liialt puudrine. Carlo di Roma roll-on lauvärvid on kordades paremad, kahjuks pole neid aga enam ammu kuskil müügil näinud. Oskate vihjeid jagada? :)

PUPA küünelakk L340 - Väga hea küünelakk! Ilusa värvi ning katvusega, lisaks kestis küüntel väga hästi. Kahjuks aga kuivas ka see pisike pudel lihtsalt ära.

*marked products are gifted / *tärniga märgitud tooted on kingitud

Do-Dolce näol on tegemist on ühe Eestimaa neiu blogiga, kes on elanud nii Londonis kui ka Itaalias ning hetkel resideerub kodumaal. Blogi kajastab kõike, mis inspireeriv tundub - uued ostud, argipäev, outfit, toit, review, reisimised, retseptid ja ilusad pildid.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eneli Latest empties!