EEVA naistekas

Neljapäev, 25. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Blogiauhindade jagamine

Postitas blogisse: MiuMei
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hei!

Nagu enamus rahvast teab, leiab õige pea aset palju kära tekitanud Eesti Blogiauhinnad 2015. Kui ma sellest üritusest kuulsin, olin kohe piisavalt elevil ja teadsin, et sinna ma lähen! Tore oleks kõiki teisi blogijaid näha. Ja minu teada on see täitsa esimene seda laadi üritus Eestis. Ja kujutate ju ette kui tore oli oma nime mitmes erinevas grupis nomineeritud näha. Ma poleks seda uskunudki.

 

Muidugi ma olen enim nomineeritud blogijate kõrval nii väikse lugejaskonnaga, et mingeid auhindu ma sealt ei looda saada, aga üritusest tahan küll osa saada. Tavaliselt on kõik blogijatele mõeldud üritused üsna kinnised. Eesti Blogiauhinnad 2015 üritusele on oodatud kõik, mingit selekteerimist ei toimu. Igaljuhul, kindel kaaslane on mul olemas. Päris üksi minejat must poleks, olen küllaltki võõristav :D

Tegelikult tahtsin aga seda öelda, et mul pole mitte midagi selga panna! Ja nagu mulle mitmest blogist silma on jäänud, siis miskit siiski peaks panema. Nüüd hakkan kleiti otsima ja kui nädalaga midagi ei leia, siis ma ei lähe! :D Loodetavasti siiski leian...aga küsimus on, kas pikk või lühike? Mis teie arvate? Asi on selles, et ma ei teagi mis laadi üritus see täpsemalt on, mõnest kohast on silma jäänud, et lausa gala?

Kas teie lähete Blogiauhindade jagamisele ja kas hääled on antud?

Ettevõtmise kohta saad rohkem infot siin: http://bestblog.ee/ ja oma hääled, kui sa seda veel teinud pole, anna siin.


Olen 28a moe ja iluhuviline. Minu blogis saate lugeda nii ilujuttu kui palju muud põnevat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Merje Blogiauhindade jagamine