EEVA naistekas

Reede, 19. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

MÀDARA avas Eesti veebipoe + hetke soovid #34!

Postitas blogisse: Genefic
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Kas teadsite, et eile oli see tore päev, kui looduskosmeetikat pakkuv kaubamärk MÀDARAavas Eesti veebipoe?! Mina sain ka alles eile teada ja mul on väga hea meel, sest kui siiani said nende tooteid soetada vaid suurlinnade tüdrukud/naised/daamid, siis nüüd on need paljukiidetud Läti loodustooted kättesaadavad igas Eestimaa otsas.  

 

Läksin muidugi kohe uurima, et mida head pakutakse ja tegelikult tutvusin MÀDARA toodetega lähemalt esmakordselt. Olen küll tähele pannud nende väga lahedaid pakendeid ja lugenud igalt poolt, kust võimalik, et tegu on esmaklassiliste toodetega, aga mida head need sisaldavad ei olegi ma veel jõudnud uurida.
Olin üllatunud, et MÀDARA´l on valikus nii palju erinevaid tooteid - lisaks näonahahooldusele leiab poest deodorante, kehaseepe, õlisid ja kreeme, šampoone-palsameid ja oma armas sari on isegi beebidele.

Panin ritta mõned tooted, mis mulle eriti huvi pakkusid... 

image

1/ Selle toitva kehaseebi (9,90€ LINK) juures võlus mind tõik, et see lõhnab suviselt magusa ploomi järele - ploom seebis tundub ju midagi eriti mõnusat.
2/ See pudel jäi mulle silma sõna geel tõttu. Kuna mul on eriti rasune nahk, siis geelid mõjuvad niisutajatena alati paremini, kui kreemid ja niisutust see vajab, sest pindmiselt on nahk väga kuiv ja vahel ketendav. MÀDARA õlivaba niisutav geel (24,95€ LINK) ahendab poore, rahustab, niisutab, hoiab rasuerituse ja läikimise kontrolli all, muudab naha siledaks ja klaariks - kõlab kui ideaalne rasuse naha sõber.
3/ AHA hapetest olen ma siin blogis hästi tihti kirjutanud. Just neid väärtuslikke looduslikke happeid sisaldab see kooriv AHA mask (23,99€ LINK). Toode lubab koheselt helendvat, siledat ja kiirgavat nahka ja ma täitsa usun neid. Sobib väga hästi ka ummistunud pooridega ja aknega nahale. Saadaval on ka väiksem tuub (7,50€ LINK
4/ See seep (7,40€ LINK) näeb lihtsalt nii ilus välja... Sisaldab valget savi ja põldmarja, kindlasti lõhnab imeliselt.
5/ Olen suur näopesuvahtude fänn. Uusi brände uurides nuhin alati välja, kas nende valikus on vaht olemas. MÀDARAL on. Ja tundub, et ideaalne. See raudrohuga pehme vaht eemaldab nii tavalise kui ka isegi silmameigi, reguleerib rasuseid tsoone ja rahustab kuivi piirkondi. Selline tubli tegija võiks küll kraanikausi äärt kaunistada.

Kõige toredam kogu selle asja juures on, et uue poe avamise puhul on kogu kaup 20% soodsam ja mis veelgi lahedam - TRANSPORT ON TASUTA! Ja seda kuni mai lõpuni.
Klikka pildile ja jõuad poodi...
image
 image

Kas olete MÀDARA tooteid proovinud või on see alles plaanis?

image   

Tänaseks kõik, olge armsad!♥

imageimage

Olen Pille-Riin, 30+ šopahoolik Tartust, kes püüab elu mitte liiga tõsiselt võtta. ;) Minu blogist leiad postitusi ilu-moe-toidu-kodu vallast. Loodan, et meeldib! :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Pille-Riin MÀDARA avas Eesti veebipoe + hetke soovid #34!