EEVA naistekas

Laupäev, 27. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Viimased ilulemmikud

Postitas blogisse: MiuMei
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hei!

Kuna ma pole ammu ühtki postitust ilunurga rubriiki teinud, otsustasin veidi pikemalt oma hetke lemmikutest ilutoodetest kirjutada.

 

Üldiselt ostan ma ilutooteid vajaduspõhiselt ja enam emotsioonioste ei tee a la mul on seda 157-ndat huulepulka hädasti vaja. Olen suur soodukate fänn ja paljud asjad ostangi sooduspakkumiste ajal, kui tean, et kohe varsti saab midagi otsa ja lähi ajal on uut asemele vaja. Soodakate ajal on hea võimalus ka miskit kallimat endale lubada.

Aga nüüd mu lemmikute juurde:

image
Juuste totaalsed lemmikud on Macadamia õli ja Osis kuumakaitse sprei. Macadamia õli vist pikemat tutvustust ei vajagi, seda kiidetakse niigi igal pool ja palju! Tegelikult olen seda ka varem kasutanud. Vahepeal ostsin Rich õliseerumi aga Macadamia on siiski parim!
Osise kuumakaitse on siiani parim, mida proovinud olen! Enne seda kasutasin üht Tigi oma ja see ei pääse Osisele ligilähedalegi. Mu uus lemmik ei jäta juukseid kleepuvaks, kui kogemata toodet liiga palju piserdan, juukseid on palju-palju kergem sirgeks saada. Lisaks püsivad nad sirgena järgmise pesuni, isegi, kui vahepeal on juuksed hobusesabas, ei jää juustele seda patsika"ranti". Ja veel lisaks - juuksed on nii pehmed ja siidised. Ja nagu sellest veel vähe oleks, ei muuda ka vihmatibutus juukseid lainesse. Väga rahul!
Mõlemad juuksetooted on -20% allahindlusega Feelunique-st soetatud.

Meeldivalt üllatas mind ka Lumene kehakreem mee ja kaseekstraktidega. Samuti soodukaga, Selverist. Imendub väga kergelt, tekstuur on meeldiv ja nahk jääb pehmeks. Lõhnaks on väga õrn kaselõhn. Pole küll mu lemmiklõhn, aga kuna see on nii kerge ja kreemi muud omadused kaaluvad selle kindlasti üles, siis see pole mingi asi, mille kallal nuriseda.

Ooo, mu armas Glamglow mask! Kasutan seda üsna kokkuhoidlikult ja harva, aga põhi juba paistab. Nukker värk :( Mask on mu totaalne lemmik! Jätab naha siledaks, pehmeks ja säravaks. Lisaks on jume pärast väga ühtlane ja komedoonid ninal vähem märgatavad. Kas ma juba ütlesin, et nahk jääb pehmeks kui beebil? Jumal olgu tänatud selle eest, et tõi maski minuni 40% soodukaga! Täishinnaga poleks raatsinud osta! Mis ma teen, kui see saabki päris otsa? Suur kiusatus on Vestige Verdanti proovida...vähemalt siis, kui lähiajal Glamglowile superpakkumist jälle ei tule. See on vist vähe usutav.

Lemmik jumestuskreem on Bourjois Healthy Mix. Üldiselt ma seda iseseisvana eriti ei kasuta, alati segan oma tavapärase näokreemiga, et kergem tulemus jääks. 1 pumba täis jum.kreemi + 1 pumba täis Clinique näokreemi. (Clinique Dramatically Different on mul samuti suur lemmik, aga sellest olen varem kirjutanud).

image

Kas olete neist midagi proovinud ja kuidas meeldis?
Milline on teie lemmik juuksetoode? Kehakreem? Jumestustoode?

P.S.
Kas keegi on proovinud "näopesulappe"? Mis te neist arvate? Mul tekkis nende vastu huvi, peaks ehk proovima :)


Olen 28a moe ja iluhuviline. Minu blogis saate lugeda nii ilujuttu kui palju muud põnevat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Merje Viimased ilulemmikud