EEVA naistekas

Laupäev, 20. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Keratiin juuksepikendused - Cybercat (laste juuksed)

Postitas blogisse: Costany's Sparkles
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Nagu te ilmselt kõik juba teate, siis sellel aastal tegin ma oma ilusate pikkade juustega ikka üsna 1:0. Kui varem tumeda peaga olid mul imelilusad ja terved juused, siis nendest ei ole enam midagi alles. Kunagi oli lausa nii, et juuksur vahel ütles, et polegi vaja otsi lõigata. Nagu oleks nädal tagasi alles lõigatud.

 

image

Ohhh.. Nüüd ei saa ma sama väita. Peale nelja blondeerijaga triibutamist, et saavutada oma loomulik värv, andsid mu juuksed alla. Jätsin küll triibutamiste vahele ligikaudu 1 kuu pikkused vahed, kuid see ei andnud eriti suurt erinevust. Alguses oli nagu kõik okei ja siis järsku avastasin, et mõned juuksed on mul lausa poole pealt ära murdunud. Mul oli ikka paras tuust juba peas.

Siis võtsin ette nö ravikuuri ja andsin juustele päris pikalt puhkust (nii föönitamisest, sirgendamisest kui ka lokitamisest). Süda aga ihkas pikki ja ilusaid juukseid.  Tegin natuke eeltööd ja otsustasin, et kui soovin pikendusi, siis ikka neid kõige paremaid. Minu pikendused on paigaldatud Kristiina Kalevi poolt Cybercat'is : LINK, FB : LINK.

Minule paigaldati tavapäraste slaavi juuste asemel laste juuksed. Need on keemiliselt töötlemata ning kallimad. Kuna mul on ka pisut paksemad juuksed, siis tuli salke panna rohkem kui 100. Tavahind slaavi juustega oleks olnud 280 eurot. Minul läks kogu see krempel 400 eurot maksma. Tänasel päeval ei ole mul mitte ühestki sendist kahju!

image

Ma tean, et ka juuksepikendused rikuvad juukseid, kuid mulle siiski meeldib mõelda ja teha täpselt seda mis mulle antud ajahetkel kõige parem tundub. Ega me ju keegi ei tea kas homne tuleb või ei.. 

Vanaduspõlve võin ma kiilakana vastu võtta küll :) 

Tegelikult on nii, et kui pikendused on paigaldatud õigesti ja nende eest kenasti hoolt kanda, siis ei ole ka kahjustus nii suur. Palju rohkem rikub juukseid nende igapäevane sirgendamine. Pikendustesse ei tohi lasta pusasid tekkida ja peab korrapäraselt hoolduses käima.  

image

Mu juuksed nägid juba ikka väga, väga nukrad välja

Umbes 6 aastat tagasi olid mul ka keratiinpikendused. Peale eemaldamist tuli juukseid nii umbes aastakese väga hoolikalt ravida ja hakkasid jälle vohama. 

Igatahes.. Kes vähegi ihkab samuti rapuntseli moodi ringi kalpsata, siis kindlasti pöörduge Cybercati poole! Mul ei ole ühtegi halba sõna öelda ja Kristiina teeb suurepärast tööd. Ta koolitab ka ise välja uusi paigaldajaid ning omab juba meeletult pikka kogemust. 

Paigaldamisest on möödas nüüd 3 nädalat. Ma ei kujuta enam oma elu ettegi ilma nende iludusteta!

image

Costany's Sparkles ilu ja elustiili blogist on saanud üks hubane kohake, kus koos lugejatega jagatakse omavahel infot parimate ilutoodete, vingeimate tegevuste ning kõige maitsvamate retseptide kohta!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Triinu Liis Keratiin juuksepikendused - Cybercat (laste juuksed)