EEVA naistekas

Neljapäev, 25. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Sick days - Külmetus niitis mu

Postitas blogisse: Costany's Sparkles
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Ma ei mäleta isegi millal viimane kord haigus mind niimoodi niitnud oleks. Eile ärkasin hommikul ülesse ja juba tundsin, et millegipärast nagu pisut iiveldab. Sättisin ennast siis tööle ja hommikusöögi jätsin vahele. Ma ei suutnud midagi süüa. Lõuna ajal proovisin siiski midagi hamba alla saada.. Täiesti tulutult. No ei lähe alla. Iiveldus ei olnud samuti kuhugi kadunud. Mõtlesin juba, et äkki kõhuviirus või sõin midagi halba!? Suutsin kella kolmeni tööl olla ja siis lubas ülemus mu koju. Ma tundsin, et kurgus kraabib ja selline vastik kinnine köha tekkis. 

 

image

Õhtul sain lõpuks süüa. Kõik püsis ilusti sees ja iiveldus läks ka paremaks. Täna hommikul ärkasin ülesse täiesti jõuetuna. Vastik rögane köha, nina kinni, kõrvad ja pea valutavad. Mul ei ole jõudu, et isegi toast tuppa kõndida.  Nüüd on palavik 37,9. Ma reeglina enne palavikualandajaid ei kasuta, kui pole vähemalt 38. Senikaua lasen kehal võidelda ja püüan lihtsalt palju vedeliku tarbida. Sidrun, ingver ja mesi on parimateks sõpradeks. Mõtlesin hiljem ka veeauru teha kinnise nina ja valuliku kurgu vastu. 

On kellegil häid soovitusi kuidas ennast kiiremini turgutada? 

Tänased kliendikohtumised said kõik edasi lükatud ja saan ennast rahulikult ravida. Kui ma homme rivis ei ole, siis peab ilmselt Jüri mind asendama hakkama. Kõige hullem selle juures on see, et reedel pean olema igaljuhul oma parimas vormis. Me läheme Jüri, Hanno ja Mariaga meie ettevõttet Soome kinnisvaramessile esindama. See tähendab kolme pikka tööpäeva 09.00-17.00 püstijalu! 

Õnneks on mul kolm pisikest suslikut kes kõik mu olemist paremaks üritavad muuta. Tuhkruke nalja pakkudes ja kiisud minu vastas lamades. Isegi emm lubas läbi tulla ja mind pisut turgutada. Ma ei jõua ära oodata, et Kristo kaa töölt koju jõuaks ja mulle kaissu poeks!

Kuidas Teie end tavaliselt ravite? Kui tihti haige olete ja kas reeglina siis ikka täitsa siruli või pigem aitab see, kui ringi liigute ja natuke siit-sealt askeldate? Varem oli mul veider komme alati riidekappi korrastama hakata. Täna on käed nii nõrgad, et see ei tuleks kõne allagi.

Costany's Sparkles ilu ja elustiili blogist on saanud üks hubane kohake, kus koos lugejatega jagatakse omavahel infot parimate ilutoodete, vingeimate tegevuste ning kõige maitsvamate retseptide kohta!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Triinu Liis Sick days - Külmetus niitis mu