EEVA naistekas

Neljapäev, 02. May 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Naked2 Palette – Is It Worth The Hype?

Postitas blogisse: Today's Favorites
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Naked2 – paljude blogijate poolt kiidetud lauvärvidepalett. Olete kindlasti näinud hulgaliselt postitusi sel teemal, eks ole? Ma ei kirjuta järjekordset review’d, vaid võtan lühidalt asja kokku: jah, see on täiesti normaalne lauvärvipalett, kuid ei midagi erilist.

(null)
Naked2 paleti värvid on kenad, sees matte ja säravaid, hästi hajutatavad ning paraku ka hästi pudisevad, mis on nende lauvärvide puhul suurim miinus. Kui Naked2 paletti kasutad (PS: Naked Basics värvid ei pudise, muideks), siis alusta silmade meikimisest ja alles seejärel tee nägu. Vastupidi on riskibisness, tumedaid värve kasutades lõpetad nagu pandakaru. Aga muidu igati tore palett, ka kaasasolev pintsel sobib hästi kasutamiseks, on mugav ja pehme.
Aga kui soovite sarnast meigipaletti, mille värvid ei pudise, soovitan proovida Jane Iredale Daytime (kirjutasin sellest siin) paletti, mis minu hinnangul on Naked2-st tibakene siiski parem: värvid on sarnased (ainult matid), väga hästi hajutatavad ning need ei pudise grammigi.

(null)
We all have seen so many reviews about Urban Decay Naked2 palette, so I’m not writing another one. But I have to admit that I bought this palette just because those positive reviews. Yes, it’s good palette but still nothing so special. The colors are beautiful, both matt and shiny; they are easy to blend but there is one “but”… The consistency of the colors is very soft and they grease… If you don’t want to look like panda bear after finishing your make-up, I warmly recommend to start from the eyes ;) But in general the palette is worth it’s price, even the original brush is soft and convenient to use.

(null)

(null)

 

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Todaysfavorites Naked2 Palette – Is It Worth The Hype?