EEVA naistekas

Laupäev, 20. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Some things new

Postitas blogisse: Hearts of Cashmere
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Nüüd juba natuke rohkem kui nädal tagasi sain oma MyLooki paki kätte ning olen nüüd jõudnud natuke aega neid tooteid testida. Siiani olen küll kõigega rahul olnud, mis ma endale sealt välja valisin. Eriti hästi meeldib mulle see Rimmeli näokreem, mida ma enne meigi peale kandmist kasutan. Valmistab naha väga hästi ette ja jumestuskreemi on palju parem peale kanda. Lumene päevakreemi kannan peale siis, kui tean, et pole plaanis meiki näkku panna. Ja see lõhnab imeliselt! Samuti ka öökreem. Selline mõnus natuke apelsinine lõhn.

 

image image image
  Lisaks meeldib mulle see, et need potsikud on väikesed. Nüüd ma ei pea nädalavahetusel koju minnes (jaaah, lõpuks saan peale jõule esimest korda koju!) mitut kotti iluasju kaasa võtma, sest kõik ilmselt mahuvad ühte ära. Seetõttu valisin ka väikese Schwarzkopf Bonacure Moisture Kick Spray juuksepalsami, et seda on hea kotti panna. Peal on küll kirjas, et kanda rätikukuivadele juustele, aga minu jaoks see toimib ka hästi selle jaoks, kui juuksed on jubedalt elektrit täis läinud. Ehk siis lihtsalt piserdan seda juustesse ning kammin läbi. Selleks kasutan muidugi oma uut Tangel Teezer'i harja, mis sai juba natuke varem soetatud Kaubamaja ilumaailmast. Paar esimest korda ma selle harja võlu veel ei tajunud, aga nüüd olen ma sellest küll sõltuvuses. Juukseid on tõesti hea kammida ning tulemus on palju siledam, kui tavalise harjaga kammides. Viimasel ajal olen ka palju tihedamini juukseid sirgendama hakanud ning selle harjaga juukseid aeg-ajalt läbi kammides püsivad need palju kauem sirged. Kuumakaitsena kasutan ühte superhead õli, aga mul pole õrna aimugi, mis firma või mis õli see on, sest sai see ostetud Mallorcal ja lennusõidu jaoks valasin selle teise pudelisse ümber. Igal juhul teeb see sirgendamise palju kergemaks ja mu juuksed püsivad mitu päeva ilusad sirged. Sama suures vaimustuses olen ka sellest Rimmeli Extra Wow Lash ripsmetušist. Hind on sellel väga soodne ja samas töötab minu ripsmetel imeliselt. Hoiab kõik karvad eraldi ja teeb ripsmed pikaks.
Kõige vähem olen jõudnud kasutada seda CCS Starfishjalakreemi, kuigi ma tõsiselt peaks üritama seda viga parandada. Tänu oma tööle on mu jalad lihtsalt nii ära kurnatud ja valusad, et mul on iga hommik voodist välja astudes nii valus jalataldu maha panna. Ma küll lootsin, et mu jalad harjuvad sellega ära, aga tundub, et see 12h (ja tegelikult ju rohkemgi) oma jalgade peal seismine pole ikka minu jaoks. Suudaks ma siis vabadel päevadel rahulikult kodus olla ja puhata, aga ei. Well, hetkel ei jää mul lihtsalt midagi muud üle, kui oma jalgade eest rohkem hoolt kanda ja loota, et see valu möödub. Igatahes lugesin ma selle kreemi kohta MyLooki lehelt palju häid sõnu, nii et ei midagi muud, kui jalgu kreemitama!

/ Some big beauty-talk about my new things I ordered from MyLook.ee. I'm really liking most of them, so I guess I could say it was a good purchase. More things to come, stay tuned!

Minu nimeks on Liis ning olen 19-aastane neiu, kes armastab blogimist ning jagab seal kõike, millest elus rõõmu tunneb. Enamasti seondub see kas moe, spordi, toidu või ilumaailmaga, kuid esineb ka postitusi lihtsalt minu igapäevasest elust. Loodan, et ka sina leiad minu blogist midagi huvitavat - head lugemist!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Liis Paalits Some things new