EEVA naistekas

Esmaspäev, 29. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Noorus SPA – Is It Worth To Visit?

Postitas blogisse: Today's Favorites
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

2014. aasta septembris avati Narva-Jõesuus Noorus SPA hotell, mis on siis tänaseks Eesti kõige uuem spa-hotell. Narva-Jõesuu on ajalooliselt üks Peterburi eliidi lemmikpuhkepaiku, mille hiilgeaeg jäi 1930-tesse aastatesse. Narva-Jõesuu asub täpselt mere ääres, valge liivaribaga rannikul, Tallinnast 210km kaugusel ning St. Peterburist 175km kaugusel, mis selgitab ka vene puhkajate suurt huvi selle piirkonna vastu.

 

IMG_2470.JPG

***
Noorus SPA Hotel is the newest in Estonia opened just in September 2014. It is located in historically belowed resort Narva-Jõesuu which has been especially popular amongst Russian elite as the distance from St. Petersburg is only 175km (from Tallinn 210km). Noorus SPA hotel is located directly at the sea on the white sandy beach.

IMG_2461.JPG

IMG_2462.JPG
Käisin uut Noorus spa-d, ilukeskust ja hotelli proovimas ning muljed on väga head. Alustan hotellist. Tuba oli piisavalt suur, kujundatud heledates beezides toonides ning igati kenasti sisustatud. Vannituba oli pigem askeetlik, ei midagi liigset ega üllatavat. Mulle ausalt öeldes ei meeldi duššikardinaga dušinurgad, sest paratamatult plädistad duši all käimisega kogu vannitoa vett täis. 4-tärni hotelli kohta oleks võinud olla ikka korralik dušikabiin. Aga muu vajalik oli kenasti olemas – föön ning isegi triikimislaud ja -raud, mida paljudes hotellide standardtoad ei sisalda.
***
I tested the new Noorus hotel and spa and my general impressions are very good. But let’s start with the hotel. The room was big enough, interior designed in light beige tones and very nicely decorated. Bathroom was the one I expected more from 4* hotel. It was quite ascetic, shower corner was solved with shower curtain which is quite uncomfortable. Try how hard you try but having a shower you flush over the bathroom as the curtain doesn’t hold well enough the water in one given place. But everything else was there, hairdryer and even the ironing board and iron which are not included in standard room equipment usually.

IMG_2450.JPG

IMG_2452.JPG

IMG_2453.JPG

IMG_2455.JPG

IMG_2457.JPG

IMG_2458.JPG
Minu hinnangul on Noorus Spa hotelli suurim tugevus nende superlahe spa ja veekeskus, mis on Eesti suurim oma 14 saunaga, millest 8 ma ka järgi proovisin (need, mis asuvad põhiveekeskuses). Spa headusest räägib see, et veetsin seal 4 pikka tundi ja poleks siis ka veel ära tulnud kui hoolitsuse aeg poleks sundinud :) No tõesti, vesi on igas basseinis nii mõnusalt soe, et välja tulla ei taha; basseine on mitu ja igale vanusele (st lastele ja täiskasvanutele), mullivannidest ning veealustest massaazikohtadest rääkimata. Kõige ägedamad on muidugi spa saunad: klassikaline soome saun, aurusaun, aurusaun aroomidega, soolasaun, infrapunasaun jne jne. Kõik imeilusasti kujundatud ja ääretult romantilised :) Raudselt parimad kogu Eestis, uskuge mind, ma olen kõik Eesti suuremad spa-d läbi käinud (ja palju väiksemaid ka).
***
In my opinion the strenght and uniqueness of Noorus Spa Hotel lies in their amazing water and sauna complex. It’s the biggest in Estonia with it’s 14 saunas. I spent 4 hours there and would have been even longer if my facial treatment time wouldn’t forced me to leave. Honestly, it’s the best spa in Estonia and you can believe me as I have been in all biggest spa-s in Estonia (and in many smaller ones as well). It has many pools for adults and for children, water is so warm you wouldn’t come out, saunas are very beautifully designed and so romantic and the variety of saunas will fulfill even the highest demands.

IMG_2469.JPG
IMG_2466.JPG

IMG_2468.JPG

IMG_2471.JPG
Wellness keskuses lasin endale teha näohoolitsuse ning sõbrad, kes massaazi vm. hoolitsusi võtsid, jäid ka igati rahule.
Restorani tase on keskpärane, maitseelamust paraku loota pole. Teenindajad on toredad ja püüdlikud, kuid kehvapoolset toitu nad paraku ei kompenseeri. Põhiroaks võtsin valge kala, see oli täiesti maitsetu ning magustoit, šokolaadikook, oli jällegi nii magus, et suutsin sellest süüa vaid napi veerandi (ja ma olen suur magusaarmastaja). Aga kindlasti kompenseerib suvisel ajal kehva toidu suurepärane vaade õueterrassilt merele.
***
Treatments in wellness centre are in similar level as in other Estonian SPA-s, me and my friends were all pleased with taken procedures.
In the evening we had dinner in a la carte restaurant Romantic Garden. Sadly we were quite disappointed in the food, for example my main course (white fish) was completely tasteless and dessert, chocolate cake, was so sweet that I couldn’t eat more than a quarter of it (and I looove sweets). But the view in the summer, from terrace to the sea, compensates a lot.

IMG_2467.JPG
Kahjuks ei jõudnud seekord bowlingut ega piljardit mängima, kuid need jäävad siis järgmiseks korraks. Tahan ise tagasi minna hiljemalt suvel kui varem ei jõua, sest vee- ja saunakeskus oli nii ülimõnus koht lõõgastumiseks! Käige kindlasti ka ise Nooruses ära, uus koht väärib avastamist :)
***
Sadly we didn’t had time to play bowling this time, but I’ll save it for next visit. I definitely plan to revisit this place as the water and sauna complex were so comfortable and cozy! It’s the perfect place for relaxing vacation. So in general I suggest you to visit the newest SPA in Estonia – it’s definitely amazing in summertime but it’s very cozy now as well :)

Photos: by me, www.noorusspahotel.com

 

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Todaysfavorites Noorus SPA – Is It Worth To Visit?