EEVA naistekas

Reede, 19. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

First impression: Avon cosmetics

Postitas blogisse: Do-Dolce
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

A while ago I recieved a package from Avon cosmetics. I decided to show you the products with first impression post. I tried all of them for the first time and decided to share my first toughts about them. If you want to hear my thought after a while to see if something have been changed, just let me know in the comments!

image

Sain mõni aeg tagasi Avon´ilt paki hea ja paremaga ning otsustasin näidata tooteid läbi "esimese mulje" postituse näol. Katsetasin kõiki tooteid esimest korda ning avaldan esimese katsetuse põhjal arvamust. Kui soovite, et kirjutaksin hiljem ka neist toodetest, et näha kas arvamused on muutunud, andke soovist teada!

image
Little eyeshadow quad in color Nearly Nakedis exactly what it says almost naked but not truely. It has lovely and decent colors which can be used very easily for day make up or after using more dark color, is very suitable for evening also. They are not highly pigmented and luckily they do not drop.

As I have told you before, I don´t like lip glosses at all but guess what? This is my first lip gloss which I like and use from now on! This ultra glazewear lip gloss in sparkling fuchsia isn´t sticky and have a gorgeous color! Love it!

This liquid concelear is lovely and small, but unfortunately even fair is abit too dark for my undereyes. Also it feels a bit too thick, so I guess that after few hours it might bring out all the small wrinkles.

I really like to try out different nail-care products, I have many favorites from Avon, so I was excited to try that ridge filling base coat out. Luckily it really worked and my nails feels smooth and healthy.

Next up is this ColorTrend Comb it mascara which should give you length.It´s just simple and typical mascara for busy days, I mean it works but it´s nothing really special. I would like it more if this brush would be better.

So far I have enjoyed ANew products and I have talked about them before also (here), so I tried this cream out with smile on my face. It´s ANew nutri-advance light nourishment cream, it smells and feels good. Very light structure and absorbes quickly.

Last but not least is this fig and vanilla scented body spray which might kick even my Victorias Secret body spray from throne. I don´t like fig as a fruit but this scent is amazing. It´s sweet but yet very deep, perfect for dark fall and winter evenings if you need something lighter than parfume.

image
Pisike lauvärvikvartett toonis Nearly Naked on väga kaunis ning tagasihoidlike toonidega palett, mida on väga kerge kasutada. Heledate toonidega saab teha kauni meigi päevaseks ajaks ning lisades tumedamat tooni juurde, saab ka edukalt õhtuse meigiga hakkama.Värvid pole küll väga pigmenteeritud, kuid õnneks ei pudene miskit.Nagu olen ka varasemalt öelnud, siis mulle ei meeldi huuleläiked absoluutselt! Kuid arvake ära! See ultra glazewear huuleläigetoonis sparkling fuchsia ei ole absoluutselt kleepuv ning on kauni värviga, olen tõesti müüdud!

See rahustava toimega peitekreem näeb küll armas ja pisike välja, kuid kahjuks on isegi heledam toon minu silmaaluste jaoks veidi liiga tume. Lisaks tundub koostis olevat veidi liialt paks, tundub, et paari tunniga koguneks toode pisikestesse kortsukestesse.

Mulle väga meeldib proovida erinevaid küünehooldustooteid ning mitmed lemmikud on just Avonilt, seega olin põnevil. Proovisin küüneplaati silendavat aluslakki, mis õnneks ka töötas ja muutis küüne kauniks ja siledaks.
Järgmiseks on ColorTrend Comb it ripsmetušš, mis peaks andma volüümi ja lahutama ripsmekarvakesi. See on väga lihtne ja igapäevane ripsmetušš, mida kiirelt haarata, töötab, kuid ei ole midagi väga erilist. Tõenäoliselt oleks ma temaga rohkem rahul kui hari oleks parem, kahjuks on aga harjakese kammi osad vaid ühel küljel (kui see kõlas arusaadavalt? :))

Siiani olen nautinud ANew tooteid ning olen rääkinud neist ka varem (siin), seega proovisin ka seda kreemi rõõmuga. See Ultimate päevakreem lõhnab väga hästi ning tundub nahal väga siidine, koostis on kerge ja imendub kiirelt.

Viimaseks proovisin järgi magusa viigimarja ja vanilli kehasprei, mis on minu uus lemmik! Lööb ehk ka minu Victorias Secret´i kehasprei troonilt?! Viigimari mulle viljana absoluutselt ei maitse, kuid see sprei on väga mõnus! Magus, kuid samas sügava lõhnaga, täpselt sobilik pimedateks sügis- ja talveõhtuteks kui parfüüm tundub olevat liiast.

*Gifted products but 100% my thoughts / Kingitud tooted, kuid arvamus on 100% minu

 

Do-Dolce näol on tegemist on ühe Eestimaa neiu blogiga, kes on elanud nii Londonis kui ka Itaalias ning hetkel resideerub kodumaal. Blogi kajastab kõike, mis inspireeriv tundub - uued ostud, argipäev, outfit, toit, review, reisimised, retseptid ja ilusad pildid.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eneli First impression: Avon cosmetics