EEVA naistekas

Reede, 29. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Vestige Verdant Rare Oil Blend

Postitas blogisse: MiuMei
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Oi ma olin elevil, kui SmartPosti automaadist Kairi saadetud kingituse, mille võitsin tema blogi loosist, välja võtsin ja kodus lahti harutasin! Juba pudel ise nägi luksuslik välja, kuigi millegi pärast arvasin selle klaasist olevat.

 

Olen Rare Oil Blendi kohta palju kiitvaid sõnu kuulnud/lugenud ja eks sellest tingitult olid lootused üsna kõrged! Panin siis oma värske õlipudeli graatsilise liigutusega vannitoa riiulile kõige nähtavamale kohale ja jäin pikisilmi õhtut ootama.

image
Nüüdseks olen seda õli kasutanud jõuludest saati, ehk siis umbes kolm nädalat. Siiani pole õli kasutades veel kordagi vasika vaimustust peale tulnud! Kahjuks see ei tee mu naha seisukorda paremaks. Kõik on nii, nagu enne selle õli kasutamistki!

Esialgu üritasin õli kasutada üksinda, st et kandsin seda puhtale nahale ja oligi kõik. Aga nahk jäi ikka kuidagi kuivaks (mul on kombineeritud nahk, põsed ja otsaesine veidi kuivem - talvel on kogu komplekt poole kuivem). Arvasin, et küll mõne päevaga asi paraneb. Ei paranenud! Siis hakkasin õli kasutama oma tavapärase kreemi alla, nagu seerumit. Kreemi abil jäi nahk piisavalt niisutatud. Ühesõnaga, sama niisutatud, kui varem, ilma õlita.

Õli imendub muidugi väga kergelt ja nahapind ei jää õline. Aga kuidas ta pole võimeline mu nahka üksi niisutama? Mis kasu tast on, kui ma pean sellele ikka kreemi peale kandama, ka hommikul? Minul oli millegi pärast õlidest teine arusaam, et kui miski üldse niisutab, siis õli. Aga võta näpust.

image
Ma ikka mõtlen, et mõnel päeval proovin ilma kreemita hakkama saada. Kannan nahale ainult õli ja 10-15 minuti pärast lähen ikka vannituppa kreemi juurde panema, sest nahk justkui kisub. Samuti on õeldud, et Vestige Verdant õli ahendab poore. Võib-olla mu peegel on lihtsalt laiendav!?

Mäletan, et esimestel päevadel hakkas õli nahal kihelema, nüüdseks sellist reaktsiooni enam pole. Jah, ta jätab naha värskeks ja on kerge. Aga halloo? Niisutus?
Tavaliselt kasutan õli 1-1,5 pumba täit. Vähe?

image
Milles asi on? Minus? Minu nahas? Õlis? Kasutamismeetodis? Teistes kasutatavates toodetes? Milles? Võib-olla on mul halb aura ja luksuslikumad tooted mulle ei sobigi? Võibolla ma teen midagi totaalselt valesti?

Ma muidugi kasutan seda õli veel edasi, äkki saan ta vägisi endale meeldivaks teha :D

Googeldasin ja erinevates blogides on ainult kiitvad tekstid. Foorumitest otsimine ei andnud üldse tulemusi.

Ma väga loodan, et keegi on seda õli proovinud ja kirjutab, kuidas ta seda kasutab ja kas on rahul või mitte :) 


Olen 28a moe ja iluhuviline. Minu blogis saate lugeda nii ilujuttu kui palju muud põnevat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Merje Vestige Verdant Rare Oil Blend