EEVA naistekas

Laupäev, 27. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Pühadeaegsed söögiorgiad

Postitas blogisse: MiuMei
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Enne ja peale pühi on päris palju seda lisakilode juttu ja kartmist liikvel. Mitmed imestavad, et mis mõttes võtate juurde, nemad söövad küll nagu igal teisel päeval. Olen nõus, loomulikult ei peaks end surnuks sööma, kui söök nina all on. Teoorias olen ma hea, aga praktikas paraku mitte.

 

Ma võin julgelt tunnistada, et mina olen see siga, kes on võimeline end oimetuks sööma :D Tegelikult söön tihtipeale pühade ja muude prallede väliselt ka palju rohkem, kui ühele endast lugupidavale daamile kohane on. Ma võin korraga rohkem süüa sisse ajada kui mõni turske põllumees. Pole lihtsalt seda söögist ära ütlemise iseloomu ja kui kõhtu mahub ja maitseb hästi, siis miks mitte? :D
Iseloomu puudust komponseerivad õnneks geenid! Hea seegi! Kui mul poleks neid geene, mis mul on, siis ma oleks sama lai kui pikkki. See oleks vast vaatepilt!

(Ok, need geenid mind päris trimmi ise ei aja, aga kunagi hakkan ka sellega tegelema...võibolla...)

Ma arvan, et päris paljude Eestlaste jaoks on pühad üks korralik söögiorgia. Ega kiirabi ilmaasjata ülesöönute juurde kojukutseid saa :D

Kuidas üldse aru saada, et oled üle söönud? Suud avades paistab kurgus supiloik? Või on lihtsalt raske olla ja kõht valutab? - see läheb ju ise üle? Minul küll läheb. Või on mingid muud sümptomid, millega ilma meditsiinitöötaja abita hakkama ei saa?

Kusjuures ma juba vaatasin telekavast järgi, mille saatel sellel aastal piparkooke ja mandariine mugida. Jälle Visa Hing! Oli normaalne küll, aga pole veel nii meelest läinud, et uuesti peaks vaatama.

Millised pühadesöödikud olete teie?


Olen 28a moe ja iluhuviline. Minu blogis saate lugeda nii ilujuttu kui palju muud põnevat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Merje Pühadeaegsed söögiorgiad