EEVA naistekas

Neljapäev, 25. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Pühadehooaja lemmikud

Postitas blogisse: All About Beauty
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Minu viimasest lemmikute potitusest on omajagu aeg möödas. Novembris ei sattunud lihtsalt ühtegi enneolematut või lihtsalt huvitavat toodet kätte, küll aga see kuu. Tänane postitus ongi inspireeritud talvest, jõuludest ja üleüldse algavast (või juba käivast?) pühadehooajast.

imageimage
See The Body Shopi ginger sparkle kehakreem on tegelikult mul olemas juba eelmise aasta jõuludest. Kasutasin seda talvisel ajal ning jäi ootama uut talve. Sellel on mõnus hapukas ingverine lõhn ning annab kehale õrna hõbedase sädelus. Ma küll ei leidnud seda firma kodulehelt üles, kuid näiteks nende uue kollektsiooni glazed apple-lil on sädelusega kehakreem küll olemas. image
Põsepunasid ei saa kunagi olla liiga palju ning nüüd on mul ka minu esimene MACi põesepuna olemas toonis Desert rose. See on punakas-roosakas toon, mis on põskedel täpselt selline külma pakase näpistus. Googeldades leiab, et paljud tumedanahalised neiud armastavad seda väga, niisiis ootan huviga, kuidas see töötab suvel, kui palged on jumekamad. image
MaxFactori jumestuskreemid on mulle alati meeldinud. Skin Luminizer ei ole ka erand. Sellel on üsna hea katvus, aga eriti meeldib mulle selle lõpptulemus. Nahk jääb kergelt kumava, aga mitte üleliia. Samas kuivab see üsna ruttu ära ning on selline tunne, et ei olegi puudrit enam vaja.
Sealt tagant piilub hõbedases ümbrises ArtDeco huulepulk. Õigupoolest on huulepigmenti rõhutav palsam. See toidab huuli ning ning on värske piparmündise lõhnaga. Olenevalt huule enda pH väärtusest, võib palsam anda õrnroosat või koguni erkroosat tooni. Kuigi mulle meeldib see väga ja hea on seda igapäevaselt kasutada, siis on see hästi pehme palsam ja saab liiga kiiresti otsa :( image
Viimaste kuude jooksul olen enda jaoks avastanud kunstripsmed. Just sellised, mida saab osta tavalisest kosmeetikaosakonnast ning kanda paar korda. Need annavad lihtsale meigile (igasugusele meigile) nii palju juurde ning nüüd mul ongi üks paar jõuluõhtut ootamas. Teen neist üsna pea ka ühe tutvustava blogipostituse ka :) image
Ka L`Oreali ripsmetuššides ei ole vähemalt mina kunagi pettunud. Näiteks Miss Manga oli mu eriline lemmik ja punases ümbrises Voluminous million lashes tegi töö ka ilusti ära. Järgmisena sai mu lemmikuks hõbedases tuubis False Lash Wings, mis lubab enneolematut liblikaefektiga tulemust. Tõepoolest, hari on teistsugune ning et see enda kasuks töötama saada, on vaja harjutamist. Libliakefekti ei tekitanud, aga ripsmed tegi mõnusalt sihvakaks ja pikaks. Hiljuti ostsin endale sinakas-lillakas ümbrises So Coutouretušši. Mind võlus selle välimus ja mugav hari. See eraldab ripsmed ega tee neid tükki ning samal ajal lisab tihedust ja volüümi. Neid kahte koos kasutades saab aga kõige parema tulemuse. PS! So Coutoure lõhnab ka, aga kes see ikka su ripsmeid nuusutama tuleb? :)

Üldiselt soovitan hoida silma peal hinnapakkumistel. Tihtipeale on L`Oreali tuššide hind umbes 17 eurot, mis on täiesti arulage. Need kaks skoorisin mina 11 eurot/tükk. Selverid teevad mõnikord selliseid allahindlusi.

image

Mida teie siit proovinud olete? :)

Olen Epp, Tallinna tüdruk ja nagu blogi pealkiri ütleb, siis kirjutan kõigest ilusast - huulepulkadest ja kottidest, kodukujunduse ja inimesteni välja. Vaadake üle ja loodetavasti naudite ;)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Epp Pühadehooaja lemmikud