EEVA naistekas

Reede, 26. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Review: Timotei Precious oils shampoo and conditioner

Postitas blogisse: Do-Dolce
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

I have to say that I haven´t noticed Timotei precious oils shampoo and conditioner* before, now I obviously wonder why though?! The packaging is beautiful, smell wonderful and I' m very happy with the content, 0% parabens!

image

In particular, I love the scent of both products, I can smell a bit of jasmine, almond and argan oil. Please note that this is a rather sweet-smelling, so it might not please everyone.
When Pille-riin wrote that conditioner disappears after mixing water, I have to say that I do noticed the same problem with shampoo. If I add water to shampoo, product gets watery very quickly so the mixture should be rubbed into the hair quickly.
Since both products are really truly nourishing, I don´t use them every time while I wash my hair or my hair may become overly-fed, despite the fact that at the moment they are rather dry.
I tried to mix the olive oil+conditioner and try it out as a 1h-mask. Finally I had bright and beautiful ends and rather greasy roots. Next time I'm wiser and use the mix only for the dry ends.

Pean ausalt ütlema, et Timotei precious oils šampoonist ja palsamist* olen varem alati mööda jalutanud, nüüd imestan ka ise, miks küll?! Pakend on kaunis, lõhn imeline ja ka sisuga olen väga rahul, 0% parabeene!

Eelkõige armastan ma mõlema toote lõhna, nuusutan neid hetkel siin iga paari minuti järel, tunda on jasmiini, mandli- ja argaaniaõli kooslust. Arvestada tuleb, et tegu on pigem magusa lõhnaga, seega ei pruugi see kõigile meeldida.
Kui Pille-riin kirjutas, et palsam justkui kaob peost, siis minul on selline probleem pigem šampooniga, nii kui lisan vett seguneb toode väga kiirelt ja tuleb segu ruttu juustele hõõruda.
Kuna mõlemad tooted on tõesti tõeliselt toitvad, siis ei kasuta ma neid iga juuksepesu ajal, muidu võivad juuksed muutuda liialt toidetuks, hoolimata sellest, et hetkel on mu juuksed pigem kuivad.
Proovisin oliiviõli+palsami segu ka tunnise maskina ning otstele mõjus tõesti väga hästi, kandsin veidi ka juurtele ja see oli pigem halb, otsad olid järgmisel päeval ilusad läikivad ja juured pigem rasvased. Teinekord olen aga targem ning turgutan vaid kuivi otsi, sellest piisab täielikult!

*gifted products /kingitud tooted

Facebook | Twitter | Instagram| Bloglovin | Weheartit 

Do-Dolce näol on tegemist on ühe Eestimaa neiu blogiga, kes on elanud nii Londonis kui ka Itaalias ning hetkel resideerub kodumaal. Blogi kajastab kõike, mis inspireeriv tundub - uued ostud, argipäev, outfit, toit, review, reisimised, retseptid ja ilusad pildid.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eneli Review: Timotei Precious oils shampoo and conditioner