EEVA naistekas

Laupäev, 27. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Siseruumide ujumishooaeg avatud!

Postitas blogisse: MiuMei
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Siis kui suvi ja rannailmad läbi, algab meil ujumishooaeg siseruumides. Üldjuhul käime ujumas 1-3 korda kuus, üsna vähe. Eks loeb ka see, et kõik paremad ujulad on kaugel. Paar aastat tagasi käisime põhiliselt Tartus, Aura veekeskuses. Mingi aeg sai Teele soovitusel Pärnu Tervise Paradiisis ära käidud ja peale seda me jäimegi sinna käima. Oli ikka palju mõnusam, ilusam ja suurem ja silmad ei hakanud kloorist kipitama. Auras olid nii tugevad aurud üleval, et silmadel andis kohe tunda. Lisaks on kodust Pärnusse sama pikk maa kui Tartussegi.


Karksi-Nuias on ka ujula, kuna seal on ainult ujumisbassein, siis sinna pole ma lastega läinud. Neil pole seal ju suurt midagi teha kui jalad põhja ei ulatu. Selle aasta veebruaris avati Abja-Paluojas ka ujula. Käisin vahel valmimisprotsessi vaatamas ja avamiselgi sai ära käidud. Täna siis jõudsime sinna lõpuks ka ujuma. Olemas on suur ujumisbassein ja väiksem, soojema veega "lastebassein". Tegelikult see väga väike polegi, lapsed saavad ujumisliigutusi teha nii, et kõht vastu põhja ei lohise. Ühes ääres on vee all kõrgem istumiskoht, kus saab seni, kuni laps sulistab, lasta mullidel oma tsellukat võdistada :D image

Ülemisel pildil ujumisbassein(pilt Abja kooli kodulehelt) ja alumisel "lastebassein"(pilt Sakalast). 

image
Ja saunad on ka olemas, lisaks tavalistele ka aurusaun. Aurusauna saime täna proovida aga ametlikult see veel töös pole.
image
Nüüd polegi vaja Pärnu sõita, et lihtsalt ujuma minna. Hea ujumiskoht nii lähedal. 27km on ju lähedal? Vähemalt maainimese jaoks.

Kus ja kui tihti käite Teie ujumas?


Olen 28a moe ja iluhuviline. Minu blogis saate lugeda nii ilujuttu kui palju muud põnevat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Merje Siseruumide ujumishooaeg avatud!