EEVA naistekas

Laupäev, 27. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Last days @ Mallorca

Postitas blogisse: Hearts of Cashmere
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Viimased 2 päeva reisil olid üsna rahulikud. Laupäevase päeva olime vaikselt oma villas, sest plaan oli veel viimast korda peoõhtu korraldada. Seekord läksime õhtuks/ööks Cala Millori, kus pidid ka head peod olema. Kahjuks nii see päris polnud, sest ööklubisid oli põhimõtteliselt ainult 1, kuhu sissepääs oli kirves ja muusika ka ei kutsunud. Seetõttu veetsime enamus aja ühes baaris, kus ka midagi ei toimunud ja ainukesed, kes tantsuplatsil olid, olime meie. Aga samas oli ikkagi omamoodi tore õhtu ja väärt lõpp reisile.


Pühapäev oli lihtsalt chill ja joogivee otsimine, sest endal oli meil vesi otsa saanud, kraanivesi väga jooma ei kutsunud ja poed olid kinni, nii et lõpuks saime suure vaevaga kuskilt restoranist suure pudeli vett ostetud. Väga väärtuslik vesi! Magaminek oli muidugi varajane, sest takso ootas meid juba kell pool 5 hommikul. Hüvastijätmine meie ilusa kohaga jäi uniseks, aga samas oligi nii hea. Palmas saime mõnusalt lennukit oodata ja samal ajal näha kuidas ilus päike tõuseb ja linna valgemaks tegema hakkab. Õnneks sain ma kogu selle tagasireisi Mallorca-Holland-Riia-Tartu üsna hästi magada ja ei pidanud pikki tüütuid sõite väga kannatama. Kuigi jah, see 5tunnine sõit Riiast Tartu oli küll ulmeline.. AGA koju oli ikkagi hea jõuda, mis sest, et vihma sadas ja külm oli. Oma kodu ja oma voodi olid siiski imelised. Ja mis kõige tähtsam, sai jälle ema näha. Kahjuks ainult mingiks üheks päevaks, sest kolimine oli ju kohe peale reisi.. aga hea tunne oli ikka :) . Järgmises postituses juba pikemalt meie praegusest kodust, Tallinast ja elust.

Seniks aga nautige neid viimaseid päikeselisi pilte!

image image image image

Minu nimeks on Liis ning olen 19-aastane neiu, kes armastab blogimist ning jagab seal kõike, millest elus rõõmu tunneb. Enamasti seondub see kas moe, spordi, toidu või ilumaailmaga, kuid esineb ka postitusi lihtsalt minu igapäevasest elust. Loodan, et ka sina leiad minu blogist midagi huvitavat - head lugemist!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Liis Paalits Last days @ Mallorca