EEVA naistekas

Reede, 26. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Tootearvustus: kreemjas deodorant, kas tõesti toimiv?

Postitas blogisse: IluExpress
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Nagu lubatud üllatan teid täna tootearvustusega. Tänaseks tooteks olen valinud Garnier Neo Fresh Blossom kuivkreem deodorandi, mis jõudis minuni täiesti juhuslikult, sest kiiremas korras oli vaja uut deodoranti. Pihustavatest deodorantidest oli mul selleks hetkeks täiesti kõrini saanud, sest neid on ülitüütu kuskil nurgas sussutada ning lõppude lõpuks peavad kõik teised rõivistus viibijad minu deodorandi "aroomipilvedes" hõljuma. Samuti ei lähe mulle peale kohe üldse mitte higipulgad, täielikud jubedused minu jaoks, sest see kuidas need kaenlaalused kleepuma jätavad on lausa õõvastav... võehh...

 

Kuid siin ta on, minu arvamus praeguse aja vist populaarseimast deodorandist (igaljuhul minu kaks trennikaaslast teadsid kohe nimetada kellel see on ning kellele see meeldib jne).


Garnier Neo - Fresh Blossom 
image

Mis tootega on tegu? 

Tänu kuivkreemi koostisele katab NEO naha täiuslikult ja higistamisvastased koostisained saavad veelgi tõhusamalt toimida. Nii tunned end higi ja ebameeldiva lõhna eest kaitstuna.

NEO koostises on 80% nahka hooldavaid aineid, mis muudavad su naha pehmeks**.

NEO kuivkreemi koostis imendub koheselt, kuivab kiiresti ja ei jäta riietele ega nahale jälgi.

Fresh Blossom: Värske ja kosutav õiearoom. Noodid: greip, roos, seedripuu.

Heheh vahva, et kõige meeldivama lõhnaga (mõnus suvine kooslus erinevatest troopilistest lõhnadest) deodorant on lisaks heale lõhnale ka minu lemmikvärvidesse pakendatud, kuid see selleks. Deodorant on tõepoolest täiesti kreemjas ja väljub tuubist 3 poolringi kaudu ning seda saab peale kanda nahal vägagi pehmelt libiseva otsikuga. 

Kreem on kaenlaalustele tõeline unelm. See ei jää kipitama (näiteks peale raseerimist), ei jäta paksu kihti ning ei jää kleepuma. Samuti imendub see vaid hetkega ning teate - see ei jäta jälgi tumedatele riietele, rääkimata heledatest. 

Kui ma aus olen, siis ma tegelikult ei uskunud, et see higistamise eest üldsegi kaitsta võiks. Lihtsalt tundus nii uskumatu, et võõpad omale mingisugust kreemi peale ning oledki higistamisest ja higihaisust prii, kuid tegelikult nii see on. Kannan deodoranti peale igal hommikul (praegu on mul ka veel väga tihe treeningnädal) ning kuni õhtuni ei ole tunda mitte mingisugust lõhna. Kõige olulisem on toote juures siiski see siidine tunne - see on lihtsalt mega, kui pehmed mu kaenlaalused on nad pole kunagiiii niiiiiiiii pehmed olnudki. Kogu see aerosoolne jama on nad nii kuivaks muutnud ning samuti on panuse andnud ka raseerimine. 

Garnier neo on toode, mis on kindlasti oma krõbedat hind väärt ning kindlasti jääb see pikemaks ajaks minu riiulitele :)

Garnier Neo deodorandid on saadaval (peaaegu) kõikides toidupoodides hinnaga 3,65 eur. 

Hindeks 10/10

On kellelgi veel kogemusi sarnase tootega? :)

Eliise

Olen Eliise Tartust, tegelen iluuisutamisega ja armastan ülekõige shoppamist. Minu blogi on kindlasti huvitav neile, kes soovivad lugeda toodete arvustusi ning mõningaid nippe, mis on iluga seotud.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eliise Tootearvustus: kreemjas deodorant, kas tõesti toimiv?