EEVA naistekas

Neljapäev, 25. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

MAC & Marge Simpson!

Postitas blogisse: All About Beauty
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Kui suve alguses kirjutasin postituse sellest, et sügisel tuleb MACil välja uus kollektsioon ning inspiratsiooniallikas on Simpsonite Marge isiklikult, siis oli mu pealkirja lõpus veel kahtlustav "küsimärk". Nüüd on selleks aga "hüüumärk" ning iluhuvilised on ühtlasi oma küüned ka limiteeritud kollektsioonile taha pannud. Mida võib poelettidelt leida? Nagu pildilt näha, siis küünekleepsud, kunstripsmed, lauvärvipaletid, huuleläiked ja põsepunad... Või jäi mul midagi ütlemata? Kui oled rohkem huvitatud, vaata MACi kodukalt ise järgi SIIT (link). Muidugi on kõik ilutooted väikse aktsendiga ning näiteks huuleläige nimega "Nacho Cheese Explosion" on üllatus-üllatus kollast värvi! Hinnad on päris krõbedad ning lähim lett, kus Marge huulepulkasid-lauvärve jms müüakse on Soomes.

 

Mida teie arvate sellest kollektsioonist? :D

image

image

Olen Epp, Tallinna tüdruk ja nagu blogi pealkiri ütleb, siis kirjutan kõigest ilusast - huulepulkadest ja kottidest, kodukujunduse ja inimesteni välja. Vaadake üle ja loodetavasti naudite ;)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Epp MAC & Marge Simpson!