EEVA naistekas

Neljapäev, 25. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Uut // Cubus, Lauma Lingerie, Basaar, Terranova & Trendexpress

Postitas blogisse: Genefic
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

imageMõni aeg tagasi tegime väikese Helsingi reisi, mille raames jõudsin ka ühe ostukeskuse läbi kammida, aga ei olnud minu päev, teate küll, selline päev, kus mitte miski selga ei sobi ega meeldi. :) Ainus, mis minuga kaasa tuli on see suur ja soe Cubuse sall (19,90€).

image

imageOtsisin sellist juba eelmisel talvel, nüüd on igatahes olemas, kui päris külmaks keerab. Kui keegi mõnes Eesti poes samalaadseid salle on silmanud, siis andke teada, soetaksin hea meelega veel mõne, teises toonis muidugi. :)imageimage

On juba muutunud rutiiniks, et igal sügisel soetan ma endale paari või kaks musti läbipaistmatud sukkpükse, nagu vist enamus naisterahvaid, kes vähegi seelikuid/šortse sügisel kannavad. Sellel aastal ei ole ma veel jõudnud seda teha, kuigi ilmu vaadetes juba võiks. Kuidagimoodi luges Lauma Lingerie mu mõtteid ja saatis mulle armsasti selles kaunis roosas kotikeses just sellised 60 DEN-ised sukkpüksid, millised mul meeles mõlkusid.
image

Mulle meeldib, et need on hästi pehmed ja mugava puuvillase vahetükiga ning jalas justkui sukad, sest ülemine osa on läbipaistev. Kui mõtlete nagu mina, et kuidas ma Lauma pesupoodides ei ole sukatooteid märganud, siis teadke, et neid ei ole seal siiani olnudki. :) Kuid alates sellest nädalast võib kõigist kaheksast Eesti Lauma Lingerie poest leida uue laia sukkade, sukkpükste ja põlvikute kollektsiooni. Näiteks ainuüksi sukkpükse jõuab müügile 21 erineva tihedusega, alates väga õhukestest 8 DEN-istest kuni megakülmaks talveks sobivate 150 DEN-isteni välja. Minu meelest väga õige otsus, pesu ja sukatooted sobivad ühte poodi imehästi. Omale lähima Lauma pesupoe leiab SIIT.
imageimage

Trendekspressist soetasin kaks paari äärmiselt mugavaid ja lahedaid jalatseid. Kahjuks vihma aina kallab ja käia ma nendega eriti ei ole jõudnudki, aga eks nad oota siis kevadet.
image

Mõlemad tennised maksid soodushinnaga 13,99€.
image 

 image
Koduriietega on mul alailma probleem. Vahel kannan kodus nii imelikke asju, et piimatädile või kullerionule ust avades on päris piinlik. :) Nüüd on mõni aeg mureta, sest Terranovast soetasin neli pikka t-särki, mis on mõnusalt lohvakad ja eriti mugavad koos retuusidega kanda. Sobivad suurepäraselt ka öösärkideks, sest on 100% puuvillast. Viimati oli hinnaks neil 1,99€, nüüd on see ehk veelgi langenud. 

imageimage

Basaari app´ist olen eelnevalt kirjutanud SIIN ja nüüd on jällegi põhjust. Olen tänu selle toredale mobiilirakendusele soetanud endale mkhmm... 3 väikest musta kotti ja need ON TÄIESTI erinevad. :)) No olgu, see pisut haiglane, aga ma tõesti kannan neid kõiki kordamööda pidevalt ja ei kahetse, et olen väikese musta koti sõltlane need soetasin.
image

Kotid olid nii imehea hinnaga 4€, 5€ ja 7€ ning heas korras, et patt oli neid ostmata jätta. Basaari äpi saab endale tõmmata SIIT. See on sõltuvust tekitav, sest pidevalt on tunne, et magad midagi eriti ägedat maha ja see sunnib ikka ja jälle uusi lisatud asju läbi lappama. Paremad palad haihtuvad sekunditega ja siis jääb üle ainult hambaid krigistada. :)
image

 p.s Olen ka basaaris täitsa olemas, igava kasutajanimega Genefic. :)
image
image

Tänaseks kõik, olge armsad!♥


imageimage 

Olen Pille-Riin, 30+ šopahoolik Tartust, kes püüab elu mitte liiga tõsiselt võtta. ;) Minu blogist leiad postitusi ilu-moe-toidu-kodu vallast. Loodan, et meeldib! :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Pille-Riin Uut // Cubus, Lauma Lingerie, Basaar, Terranova & Trendexpress