EEVA naistekas

Laupäev, 04. May 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Märts-aprill lemmikud

Postitas blogisse: MiuMei
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hei!
Üle pika aja üks iluteemaline postitus, seekord siis kaks kuud ühes :)

image
Kahe viimase kuu lemmik lõhn on Avon Femme.
Lõhn on minu arvates üsna värske ja kerge, kevadeks-suveks sobilik. Kuna ma pole lõhnade kirjeldamises väga hea, liigun kohe järgmiste lemmikute juurde.

image
Järgmine lemmik on Neutrogena fast absorbing kätekreem.
Selle ostuhetkel olid kõik mu kätekreemid otsakorral, võtsin Rimi riiulitelt esimese ettejuhtuva soodussildiga kreemi. Olen ka enne Neutrogena kätekreeme kasutanud, aga antud eksemplari mitte. Ma ei pidanud pettuma! Kreem niisutab väga-väga hästi ja imendub kergelt. Ütlen ausalt, et see teeb mitmetele kõrgema hinnaklassi kreemidele mida proovinud olen, silmad ette. Super! Kindlasti ostan veel ja julgen teistelegi soovitada!

image
Küünte lemmikud:
Sally Hansen Nailgrowth Miracle hoolduslakk. Seda olen viimasel ajal peaaegu vahetpidamata kasutanud. Muidugi ühe päeva nädalas annan küüntele ka lakivaba puhkepäeva. Mulle tundub, et küüned tõesti kasvavad kiiremini. Küüned on mul hetkel üsna nõrgad ja pean neid pidevalt lühemaks viilima, aga vähemalt nad kasvavad ja see on hea märk!
Sally Hansen E-vitaminiga küüne- ja küünenahaõli. Kasutan seda mitu korda päevas, ka siis, kui küüned on lakitud. Küünenahad on ilusad ja niisutatud. Kui küünenahad on kuivad ja narmendavad, rikub see terve käte "pildi" ära, seetõttu peaks sellele alale erilist tähelepanu pöörama.
Minu nipp, et käed ja küüned paistaksid kenamad, on läbipaistev (hooldus)lakk. Kui mõni küüs on nii naha lähedalt ära murdunud, et lausa kole vaadata, või tunduvad kõik küüned kuidagi liiga "labidad", siis värvitu lakk aitab alati! Mulje kohe poole ilusam ja hoolitsetum. Muidugi küünenahad peavad ka korras olema! image
Palmers`i huulevõi niisutab superhästi, lõhn ja maitse on samuti head. Lisaks jätab ta huultele kerge läike, mis on samuti teretulnud, eriti suvel kui huulepulka/-läiget ei kasuta :)

image
Lõpuks meigilemmikud: image
L`Oreal Paris false lash architect veekindel ripsmetušš. Mu esimene veekindel ripsmetušš üldse. Kui Buduaari foorumis veekindlate meigitoodete kohta uurisin, jäi millegipärast just selle tušši soovitus silma ja ostsin siis ära. Kõige suurem pluss on see, et antud toode ei jäta ripsmeid tükki. Võib isegi mitu korda üle ripsmete tõmmata, ikkagi on kõik karvakesed kenasti eraldatud. Ja muidugi tušši põhi-eesmärk on samuti täidetud - püsib hästi ja ei lähe laiali. image
Bourjois kulmupliiats.
Toon 03 CHATAIN. Püsib hästi ja tulemus jääb kena - sellele aitab kaasa korgi küljes olev hari. Värvin kulmud ära ja harjaga "ühtlustan" tulemust.

image
Garnier Pure Active 2in1 Tinted spot roll on.
Kerge ja mõnus toode! Ei jäta paksu kihti ja on kerge hajutada. Kõige tähtsam on muidugi see, et ei too silmaümbruskortse esile. image

Kas olete antud toodetest midagi proovinud? Mis meeldis, mis mitte?
Millised on Teie viimase aja lemmiktooted?


Olen 28a moe ja iluhuviline. Minu blogis saate lugeda nii ilujuttu kui palju muud põnevat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Merje Märts-aprill lemmikud