EEVA naistekas

Teisipäev, 23. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

AVON Irresistibly sexy huulepliiats

Postitas blogisse: Lilyac
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hei!:)

Täna teen ma juttu huulepliiatsitest ja ütlen kohe ausalt ära, et need on minu elu esimesed huulepliiatsid mida ma üldse kasutanud olen.Just, ma pole siiamaani ühtegi proovinud, kuigi oli juba plaanis soetada :)

 

image

Tegemist on AVON Irresistibly sexy huulepliiatsitega.Mul on kaks erinevat tooni promiscuous plum ja naturally naked.Toodetel on ümber armsad pakendid millel on kujutatud võrku ja lilli ja alustoonideks on pandud roosa ja lillakas, mis sobivad omavahel hästi kokku.

Huulepliiatsid ise näevad välja üpris tagasihoidlikud aga siiski armsad ja olgem ausad, liiga palju detaile muudakski asja natukene labaseks.Kõigega tuleb piiri pidada :)

Ühel pool otsa on kork, mis on tumeroosaka tooniga ja peal on mustaga võrk ja lilled(armsalt naiselik).Kork on mõistagi selleks, et see pliiats teisi asju ära ei määriks ja see on väga hea, sest oi kui palju ma olen näinud ilma korgita huulepliiatseid mis lihtsalt kusagil vedelevad ja korjavad kõik karvad enda külge või siis määrivad julmalt teisi kosmeetika kotis olevaid asju(muidugi olen küsinud, et miks korki peal ei ole ja selle peale olen vastuseks saanud, et korki polnud juba ostes).

image

Teisel pool huulepliiatsit asub aga lihtsalt teatud ala mis on huulepliiatsi värvi ja see teeb asja mugavamaks, sest kui neid oleks päris mitu tükki kotis, siis ei peaks hakkama korke maha tirima ja seda õiget tooni otsima vaid saab ka palju lihtsamalt :)

Huulepliiatsit huultele kanda on päris mugav, huultele jääb ta õrnalt kreemikas ja kestab üpris kaua aega.Värskendust vajab umbes nelja tunni tagant.Katvus on neil samuti hea ja värv jääb huultele ühtlane ja ilus.

image

Nagu pliiatseid ikka, siis tuleb neidki vahepeal teritada aga see ei võta kindlasti tükki küljest.Mina pole neid veel teritama pidanud aga see aeg on üpris lähedal.

Minu enda lemmik on praegu naturally naked, sest see jääb huultele nii loomulik ja sobib minuga nii hästi kokku ja see on mul igal pool alati kaasas :)

Ma olen üldiselt väga heleda nahaga(isegi suvel ei taha päike eriti peale hakata) ja seetõttu promiscuous plum mulle eriti ei sobi, natukene liiga tume.

image

Vasakul pool on naturally naked ja paremal pool on promiscuous plum.

Mis mulle selle toote juures meeldib:


Kork-Väga hea, et see tootel olemas on, sest siis jäävad teised asjad puhtaks :) Tagasihoidlik välimus-Naiselik ja armas. Toon-Naturally naked on super, nii loomulik ja ilus. 

Olen 18 aastat vana ja pärit Lääne-Virust. Armastan maiustusi, loodust, poodlemist ja niisama lebotamist. Ma ei hinda inimesi välimuse järgi. Võtan oma elu lihtsalt, kuid panen paika enda sihid :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid V.A AVON Irresistibly sexy huulepliiats