EEVA naistekas

Kolmapäev, 24. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

April favorites!

Postitas blogisse: Jaanika
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Nivea in shower body lotion-It is thick and it has a really good scent.Usually if i get out off the shower then my legs desperately needs cream and with this it didn't.It get's really oily and slippery turing the wash so be careful not to fall ar slip.After the shower my skin was so soft,smelled good and glowy:)

 

image

Toode on paksema koostisega,lõhnab hästi ja kui tavaliselt mu sääred vajavad hädasti kreemi pärast pesu ,siis selle kreemiga polnud vajadust.Nahk oli hästi pehme,niisutatud,sile ja lõhnas hästi.Ainuke miinus on see et toode muutub hästi õliseks ja rasvaseks ja selletõttu muutus ka mu jalgealune libedaks ,seega peab ettevaatlik olema et ei libastuks.

Laura Vandini body shimmer- This cream is just amazing!:) I love the smell.It remindes me of fresh spring flowers.It has a little shimmer in it and because of that my skin looks glowy and good looking.

Ooh  kuidas mulle see kreem meeldib!:) Lõhnab nagu värsked kevad suvised lilled ja tänu pärliekstraktidele,näeb mu nahk eriti sile ja kumav välja:) Olemuselt kerge ja ei jää rasvane.

Oriflame Lucia perfume-Because i am not the best scent describer ,i am just gonna say that it smells fresh and the bottle looks cute.

Kuna ma pole just parim lõhnade kirjeldaja ,siis ütlen et lõhnab hästi värskelt ja pudel on ka lahe.

Oriflame Giordani Gold Lash Panorama mascara-This has to be my favorite mascara after Manhattan Volcano.It leaves my lashes so natural,no clumping even if i have 3 coats on.Smudgeproof !! But it doesn't add any lenght or volume to mu lashes and i really don't care,smudgeproof say's it all to me:)

See on mu teine lemmik tušš pärast Manhattan Volcano't.Mu ripsmed jäävad nii loomulikud kuna tušši ei ole hullus koguses harjal,ei mingeid tükke,kokku kleepumist ja ei mingit määrmimist ega laiali minekut!Isegi pärast kolme kihti pole ka ämblikujalgu!:) Siiski ei lisa ta mingit volüümi ega ka pikkust,aga ega see mind ei huvitagi,peaasi et ta ei lähe laiali!:)

Nivea lip butter-If i could,i would eat this ! It smells so good!:) I love the buttery feeling on my lips-so smooth and silky.Since i started using it my lips haven't been dry at all.

Kui ma saaks,sööksin ma selle potsiku sisu lihtsalt ära!:) See lõhnab nii hästi ja see või taoline tekstuur jääb huultel nii mõnus ja pehme.Mu huuled pole kordagi kuivad olnud pärast seda kui alustasin kasutamist:)

image

Blogi on peamiselt iluteemaline aga sekka satub ka elustiili :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Jaanika April favorites!