EEVA naistekas

Neljapäev, 02. May 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Uut // Max Factor, Wella, Lumene & Oriflame

Postitas blogisse: Genefic
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Ma pean algatuseks ütlema, et ma ei saaks oma blogi üle rõõmsam ja tänulikum olla, kui ma juba olen, päriselt. Nii palju huvitavaid uusi tooteid, et ei jõua ära imestada ega proovida. Südamest aitäh kõikidele toredatele firmadele, kes on mu blogi toetanud ja oma tooteid mulle on julenud testimiseks saata. :) Ma ei oleks osanud blogimist alustades sellest undki näha, et mu ukse taga pea iga nädal mõni muhe kullerionu käib, armas roosa kotike või sädelev karbike näpus. 

Kuna tooteid aina kuhjub, siis pean olema veelgi tublim ja ennast tagant kihutama, et kõikidest mõnusatest toodetest teile, armsad lugejad, lähemalt jõuaksin rääkida. Sest minu ainus, ma kordan ainus eesmärk neist kirjutades on tahe jagada teiega omi kogemusi ja aidata veidi orienteeruda selles meeletus ilutoodete uputuses. Mul on alati nii hea meel, kui mõnest teie saadetud kommentaarist selgub, et tänu loetud arvustusele olete endale uue lemmiktoote leidnud või vastupidid, mõni ost on jäänud tegemata, sest teil on minuga sarnane naha/juuksetüüp ja toode ei ole nendega kokku sobinud.

Ma ütlengi siinkohal ka SUUR AITÄH kõikidele kommentaatoritele, kes omi mõtteid on postituste all jaganud, kui te teaksite, kui väga ma neid ootan ja hindan, siis te kirjutaksite neid veelgi tihemini, hi-hi. :))

Kusjuures, see ei ole üldse lihtne, ma tean - jätan ise umbes 90% kommentaaridest, mida tahaksin teiste blogidesse jätta kirjutamata ja ma ei oska põhjust öelda. Need ei ole negatiivsed kommentaarid, mitte sellepärast ei jäta ma neid endale, et ma ei soovi halvaga lajatada, need on ikka kiitvad või lihtsalt arvamust avaldavad. Ma ju tean, et blogimise juures on tagasiside nii tähtis ja et iga blogija ootab oma kirjatükkidele mingisugustki vastukaja, miks ma siis vait olen, kuigi mul on midagi toredat öelda??? Mis teie asjast arvate? Kas teie tunnete samamoodi, et vot kirjutaks, aga...

Pilte ka nüüd selle pika jutu otsa.

image Oriflame on välja tulnud uue jumestusbrändiga The ONE, milles omakorda kolm sarja. Tooted tulevad kõik tasapisi müüki, esimesed neist on olemas juba märtsi lõpus ilmuvas kataloogis. Pean ütlema, et see kataloog, nagu ka mulle saadetud The One tooteid sisaldav karpki, on eriti ägedalt hõbedaselt läikiv, mulle meeldib! Ja mis eriti lahe, The ONE kollektsiooni globaalne ilusaadik on üks stiilsemaid ja ägedamaid blogijaid, keda tean, ELIN KLING, so cool! image

Ka Lumene ei ole käed rüpes istunud. Minu suureks rõõmuks on nad välja nuputanud murakaseerumiga ripsmetuššid, mis peaksid paari nädalaga muutma ripsmed lausa kuni 40% paksemaks - just see, mis mul vaja! Püüan teha enne ja pärast pildid, siis on kohe näha, kas minu nirudele ripsmetele on volüümi lisandunud. 

image Koos kevadega on Tartut vallutamas Moekuulutaja, mis seekord toob Kaubamajja ka Läti disainerite loomingut. Seda saab uudistada nii moelaval kui pop-up poes, mis Kaubamaja kolmandal korrusel avatud. Loomulikult on esindatud ka kodumaised tegijad nagu Triinu Pungits, Liina Stein, Jaana Varkki, Tiina Talumees ja Tallinn Dolls. Reedel ja laupäeval toimuvad erinevad moeetendused, kuulata saab mõnusat mussi ja osaleda auhindade loosimises. Kogu ürituse kava ja muu info on kirjas Tartu Kaubamaja FB lehel SIIN või kodulehel SIIN. Tasub uudistama minna! image

Moekuulutaja partnerid Wella ja Max Factor on jällegi imearmsasti blogijaid meeles pidanud. Max Factor pistis kingikotti Smoky Eye Effect lauvärvi, Colour Elixir huuleläike ja Olay niisutava kreemi. Lauvärvist ei suuda ma peale proovimist enam käsi eemal hoida - super toode! Mulle jubedalt meeldib ka see pisike pärlitega kaetud kosmeetikakott, väga lahe näeb välja ja on käes mõnus krudisev. :) p.s Moekuulutaja ajal teeb Max Factor´i  meikar Tartu Kaubamaja aatriumis tasuta meiki. Meigitooli saab istuda kella 15-19-ni!

image

Wella Brlliance on parim šampoon EVER! Tõsiselt, iga kord, kui sellega pesen, imestan, kui palju juukseid mul on, poole paneb see šampoon kindlasti juurde. :) Pean endale käe peale risti joonistama, et ma ei unustaks seda toodet täissuuruses osta. Head sõnad on mul ka Enrich palsami kohta, nii mõnusa lõhnaga ja jätab juuksed siidpehmeks. Vahu kohta ei oska veel miskit kosta, üldiselt kipuvad need mul peas kleepuvad jääma, loodan, et see on teisest puust.

image

Nädalavahetuse ilm pidi tagasi talviseks pöörama, tuleb jälle käpikud ja soojad sokid välja otsida. Siis üks toreda vahukooremütsiga kohv ligi ja Kaubamajja moeetendusi nautima! ;)

image

Kas plaanite Moekuulutajat külastada?

Millist moeetendust või esinejat enim ootate?

image

Tänaseks kõik, olge armsad!♥

imageimage image

Olen Pille-Riin, 30+ šopahoolik Tartust, kes püüab elu mitte liiga tõsiselt võtta. ;) Minu blogist leiad postitusi ilu-moe-toidu-kodu vallast. Loodan, et meeldib! :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Pille-Riin Uut // Max Factor, Wella, Lumene & Oriflame