EEVA naistekas

Kolmapäev, 01. May 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Favorite toothpaste

Postitas blogisse: Today's Favorites
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

You love white teeth and bright smile? / Sulle meeldivad valged hambad ja särav naeratus?

 

During time I have tested several methods to achieve white teeth. Dentists have suggested expensive and more expensive treatments for that, but based on my friends and their experiments, they usually don´t work. Then I found one toothpaste called BlanX from pharmacy and this works very good on my teeth. Twice per year my dentist cleans my teeth very carefully (procedure is called “pearl wash”) and together with BlanX toothpaste, which I use every day, my teeth are really whiter and smile brighter. Plus this toothpaste is much-much cheaper compared with expensive whitening procedures.

What´s your secret to getting white teeth?

***
Me kõik imetleme ja soovime kauneid valgeid hambaid ja säravat naeratust. Kui ma üldiselt usaldan oma hambaarsti hammaste küsimustes, siis tuginedes sõprade-tuttavate katsetustele ja kogemustele, ei usu ma ühtegi hambaarstide poolt soovitatud kallist valgendusprotseduuri. Seega olen otsinud erinevaid lahendusi ja ühena lahendustest leidsin apteegis müügil oleva hambapastade seeria BlanXmilles on tooteid, mis mõeldud ka valgemate hammaste saavutamiseks. Ja pean ütlema, et kasutan juba 4 või 5-t tuubi, seega see tõesti töötab! Hind on väga soodne võrreldes kallite valgendusprotseduuridega, seega soovitan julgelt proovida.

Mis on Sinu valgete hammaste saladus?
BlanX toothpaste White Teeth

 

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Todaysfavorites Favorite toothpaste