EEVA naistekas

Laupäev, 27. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Favorite blushes

Postitas blogisse: Today's Favorites
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Today I´ll let you peek into my blush bag :)

First I have to say that I use blushes every day otherwise I don´t have any color in my face. In total I have 4 hard blushes and one creamy blush, all in colors that are more or less suitable for blond girl. But let´s go!

 

Current favorite / Mac Sheertone Shimmer Blush
This is the newcomer in my bag, bought last week. It was suggested to me as peachy color which could match with my light skin. And I´m very happy with this purchase: it really matches with my skin, it´s little bit shimmering, well blendable and you need only very little color to have good results. Considering the size of the package it will last forever :)
***
Minu kõige värskem ost. Seda soovitas mulle MAC´i müüja Kaubamajas ning olen tulemusega päris rahul. Kena soe toon, hästi hajutatav ning arvestades kui vähe seda peale kandmiseks kulub, jätkub mulle sellest aastateks!

MAC Sheertone Shimmer Blush

MAC Sheertone Shimmer Blush

Current favorite creamy blush / YSL Créme De Blush nr. 1 Velvety Peach
My longtime favorite is Yves Saint Laurent creamy blush in peachy pink color (nr. 1). I love it´s small elegant package and the velvety-soft texture. Creamy blushes are very easy to blend and they help to create really natural and healthy glow. Wonderful color for everyday usage and PS: it´s the Allure´s Best Of Beauty Award Winner!
***
Minu pikaajaline lemmik, kreemine põsepuna YSL-lt. Super toon, väga mõnus peale kanda ja näppudega hajutada. Saad tulemuseks loomuliku ja naturaalse õhetuse. Lisaks imearmas väike pakend, mis mahub ka väikesesse käekotti! 

Yves Saint Laurent Créme De Blush nr. 1 Velvety Peach

YSL Créme De Blush nr. 1 Velvety Peach

Giorgio Armani Sheer Blush nr. 10 
As you see from my photos it´s used a lot and used because it´s very good! The color I use is nr. 10, beige (it has some pink shades inside so I wouldn´t call it pure “beige”) and it´s very soft and slightly shimmering. It´s very well blendable and gives you delicate warm, radiant glow. Will defnitely buy this one again!
***
Nagu pildilt näha võid, olen ma seda usinalt kasutanud, sest see on tõesti hea toode. Siidiselt pehme ning imeliselt hea hajutatavusega. Tooni nimi on küll beez, kuid see on pigem selline hästi õrna külma roosa alatooniga beez. Aga toode on aus ja piisavalt suur, et sellest jätkub väga-väga pikaks ajaks.

Giorgio Armani Sheer Blush nr. 10 beige

My oldest blush / Lancome Blush Subtil 
Actually it´s so old that it´s not in production anymore and I´m afraid the best before date has long passed :) But as the package doesn´t have any hints regarding best before date I use it as long I have it. If you are more informed about the risks and dangers, please let me know! But anyway, I use it as it has such a lovely warm peachy pink tone with golden shimmer … I just don´t have the heart to throw it away! I love this tone…
***
Minu kõige staazikam põsepuna! Seda enam tootmises pole ning kardan, et “parim enne” on sel tootel ka juba ammu läbi :) No mis teha, toon on sedavõrd ilus, et ma kohe ei raatsi seda ära visata. Soe virsikutoon, mida kaunistab kuldne kuma. Imeilus. Ja tõenäoliselt kasutan seda seni kuni ta otsa saab, olgu ta või igivana :)

Lancome blush subtil
Not the best purchase / Givenchy Blush Glow nr 71. Glowing Rose

Well, this one only takes room in my blush bag. I bought it also years ago as the shades of pink and coral enhanced with white and pink shimmer just caught my eye and money out of my pocket. Plus the package is small and really nice. Later I realized that the tones are way too cold for me. So I stick to warm pink colors and this one goes to … “better” place now.
***
Selle põsepuna kohta võin vaid öelda, et läksin esmamulje ohvriks – ilus pakend, kaunis värvidekombinatsioon, mida veel vaja! Hiljem tõdesin, et need toonid jäävad minu heleda pea ja naha jaoks liiga külmaks – ei kaunistanud see põsepuna mind, vaid tegi pigem kaameks. Ja nii see seisma on jäänudki… aga alalhoidlikuna pole ära ka visanud :) Teen selle nüüd teoks!

Givenchy blush

 

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Todaysfavorites Favorite blushes