EEVA naistekas

Laupäev, 20. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

New: Lindex and New Yorker

Postitas blogisse: Do-Dolce
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem
Bought two beautiful jackets just with few euro and now I can´t wait ´til real spring comes, although I have tried them both out, check out here. Dark gray is purchased from New Yorker 9.95€ (original price 39.95€) and I was attracted by the beautiful pink-gold buckle. Jacket with the Estonian flag colors is from Lindex just with 8.95€ (original price 29.95€) and I like the material and unique color combination!

 

Viimastel allahindluste päevadel suutsin veel skoorida ning sain endale imeodavalt kaks jakki, mis sobivad täpselt kevadeks! Tumehall on ostetud New Yorkerist hinnaga 9,95€ (alghind 39,95€) ning minu tähelepanu köitis see kaunis roosakas-kuldne lukk, lisaks näeb ta veidi viisakam välja. Olen neid mõlemaid ka juba kandnud ning halli on näha mu seljas siin. Eesti lipu toonides jaki rabasin 8,95€ (alghind 29,95€) eest Lindexist ning selle juures meeldis mulle mõnus materjal ja omapärane värvide kombinatsioon, super teksadega kandmiseks!


Do-Dolce näol on tegemist on ühe Eestimaa neiu blogiga, kes on elanud nii Londonis kui ka Itaalias ning hetkel resideerub kodumaal. Blogi kajastab kõike, mis inspireeriv tundub - uued ostud, argipäev, outfit, toit, review, reisimised, retseptid ja ilusad pildid.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eneli New: Lindex and New Yorker