EEVA naistekas

Teisipäev, 19. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

AVON COLORTREND huuleläige

Postitas blogisse: Lilyac
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hey! :)

Tuju on hea ja olek veel parem, sest õues möllavad juba pluss kraadid ja midagi paremat enam soovida ei oskakski, vägisi kipub kevade tunne peale :)

 

Nüüd liigume toote juurde mida ma teile tutvustadatahan.Selleks on AVONi COLORTREND huuleläige.Minu tooniks on gleaming garnet.Toon on punane, väga õrna oranzika varjundiga.Toodet on 9ml.Mis mulle selle toote puhul kohe silma jäi kui ma ta pakendist välja valasin oli see, et toode sisaldab enda sees rohkesti pisikesi säravaid tükikesi/glitterit, mis omakorda annab tohutu sära tollele tootele juurde ja mis mulle omakorda väga meeldib, sest ma jumaldan sära :).Toodet on huultele väga hea ja kerge kanda tänu tema rullikule, mis ilusti toote otsas ringi käib.Tootel on väga tuge lõhn mis mulle meenutab maasikat.Tootel on väga magus maitse ja selle tõttu ei pea kartma seda, et kui toode kuidagi suhu peaks sattuma siis on suu vastikut ja ebameeldivat maitset täis.Toode ise näeb disainilt täiesti tavaline välja(läbipaistvas pakendis), valge keeratava korgiga.Mis selle huuleläike suur pluss on, on see et ta ei hakka huultel kleepuma(tavaliselt kipuvad suurem osa seda kahjuks tegema) ja jääb ära see ebamugav tunne kus huuled üksteise külge kleepuvad.Nüüd lähme toote ülevaate juurde :)


Mis mulle selle toote juures meeldib:

Sära-Mida rohkem sära seda parem on :D Lõhn ja maitse-Ei pea ebameeldivat maitset tundma kui toode kuidagi kogematta suhu satub ja see super magus lõhn :) (magusa fänn nagu ma olen) Toode ei hakka huultel kleepuma, mis on minu jaoks väga suur pluss :) Tänu oma väiksele rullikule on seda mugav ja kiire peale kanda

image
image
image

Olen 18 aastat vana ja pärit Lääne-Virust. Armastan maiustusi, loodust, poodlemist ja niisama lebotamist. Ma ei hinda inimesi välimuse järgi. Võtan oma elu lihtsalt, kuid panen paika enda sihid :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid V.A AVON COLORTREND huuleläige