EEVA naistekas

Reede, 26. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

The Body Shop chocomania body butter vs Victoria`s Secret cherry blossom&peach body lotion

Postitas blogisse: All About Beauty
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Nüüd sai küll postitusel pikk pealkiri, aga see selleks, täna võrdlen kahe kuulsa firma toodet - The Body Shopi kehavõid ja Victoria`s Secreti kehalosjooni.

Pakend/välimus
Esmamulje on mõlemal kvaliteetne ja eksklusiivne. Kui nüüd norima hakata, siis body shopi või(200 ml), mida kasutatakse näppudega purgist võttes, on palju ebahügieenilisem. Victoria`s Secret seevastu bakterivabam, hea korgiga, mille saab kreemiste ja libedate kätega kohe kinni vajutada. Ajapikku võib saada kehakreemipudelist küll natuke äravajunum variant, aga sellest pole üldse hullu.

Lubadused
Šokolaadi kehavõi lubab tagada nahale 48-tunnise niisutuse, ammugi jätab siis pehmeks ja elastseks, parandades naha kaitsevõimet.
VS aga ütleb, et toode sobib kõikidele nahatüüpidele, laseb pooridel hingata ja on kergema konsistentsiga.
Lõhn 
Mõlemad lõhnavad jumalikult, just seepärast ma neid armastangi.
Kui peaks valima siiski ühe, oleks see VS oma, sest tänu oma väga tugevatele lõhnatoimeainetele, jääb mõnus lõhnapilv külge tundideks. Ja alati pärast kreemitamist, on toas mõnus värske lõhn! Samuti meeldib mulle kehalosjooni peale tupsutada parfüümi, nii püsib lõhn peal veel kauem. Cherry blossom&peach lõhnab täpselt nii, et kumbagi komponenti ei saa otseselt eristada, justkui oleks nad nii ära segatud.. Aga tegemist on siiski vapustava lõhnaga, mis ei ole ei liiga magus, lääge ega raske. Täpselt paras, vahepealne.
Body Shopi kehavõi potsikut avades, paiskab ninna tugev ja omapärane kakaone aroom. Naljakas on aga see, et kõikidele, kellele siiani toodet nuustuda olen lasknud, on meelitatud, kuigi muidu on pigem mitte-nii-tummiste lõhnade austajad.
Koostis
The Body Shopi Koostööleppe Programmi partneritelt on saadud kehavõi jaoks oliiviõli, mesilasvaha ja mett rohkem kui üle sajalt mesilaselt, orgaanilist kookost, marula pähklit, kakaouba, shea pähklit, sojauba, babassu pähklit, suhkruroo tüve, parapähklit, aaloe lehte, seesami seemet.
Victoria`s Secreti kreemis sisaldub aloe-, kaera- ja viinamarjaseemne ekstrakte. Lisaks on rikastatud E ja C vitamiinidega, mis aitavad toniseerida ja tugevdada nahka.
Tulemused
Mõlemad niisutavad ja vähemalt 24 tundi järjest. The Body Shop lubab niisutust hoida lausa 48 tundi ning tõepoolest, kaks päeva pärast kreemitamist, on nt jalad ikka veel pehmed.
VS kreem imendub u. minutiga, TBS soovitan oma paksu konsistensti pärast kasutada nt õhtuti, nii ei ole pükse hommikul raske jalga tõmmata :) Mõlemad garanteerivad terve, särava naha!

Nagu juba ütlesin, on armsad nii üks kui teine kehatoode.
Üks suur miinus The Body Shopi või  juures  aga on -  pärast kreemitamit, ei tasu näo lähedusse käega sattuda, sest kõigest üks piisk ja sekund hiljem, on suus eriti (!) vastik ja tugev alkoholi/keemia maitse. Ei oska arvata, milles võiks asi olla, sest pole enne sellise asjaga kokku puutunud.
Kokkuvõtvalt on arvustatud kreemid head abimehed, kirsis ja virsikus on midagi pidulikku ja ekstravagantset, sobilik talvehommikuks, kus kodust juskui lahkuda ei tahakski. Šokolaadi kehavõi aga täpselt õige jõuluõhtuks, kus saunas on juba käidud, aga talvekuiv nahk januneb niisutuse järgi.

Kes on huvitatud Victoria`s Secreti ingellikest toodetest, siis soovitan Deluxe Beautyt. Pealegi on tulemas jõulud ja neilgi on jõulukomplektid kokku pandud. Vaadake kindlasti üle! :)
Huvitavaid pakkumisi leiab ka Glamoralt.

image

Sellest tuli küll üks pikk ja sisutihe arvustus...
Kas olete neid tooteid proovinud ja kuidas rahule jäite?

Olen Epp, Tallinna tüdruk ja nagu blogi pealkiri ütleb, siis kirjutan kõigest ilusast - huulepulkadest ja kottidest, kodukujunduse ja inimesteni välja. Vaadake üle ja loodetavasti naudite ;)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Epp The Body Shop chocomania body butter vs Victoria`s Secret cherry blossom&peach body lotion