EEVA naistekas

Neljapäev, 25. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Christmas gift guide - Mida kinkida jõuludeks?

Postitas blogisse: Costany's Sparkles
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Ja juba, juba koputavad jõulud uksele.. On aeg usinalt kõik kingitused välja valida, ära pakkida ja seejärel peitu panna, et need jõuluõhtul kuuse alla sokutada. Sellel aastal lähenesin sellele postitusele veidi teisiti. Nimelt küsisin iga sihtgrupi jaoks oma lähedastelt nõu. Minu "päkapikkudeks" olid sellel korral Jüri, Tibu ja sõbranna Liisu. Ehk saate teiegi siit mõne idee? Lisaks on ka teie poolt erinevad ideed kommentaarides oodatud, sest nii palju kui on erinevaid inimesi on ka erinevaid maitseid.. Ja vahel tõesti on pea täitsa tühi.

Aga nüüd siis asja juurde: Küsisin siis kõigilt otse.. "Nimeta mulle vähemalt neli asja mida sooviksid jõuludeks saada või mida soovitaksid kellegil oma (mehele/vanematele/sõbrannadele) kinkida?" 

Oma mehele/poiss-sõbrale või vennale:

image

Siit siis Jüri valikud meestele mõeldud kingituste osas: 

1. "Midagi mugavat, sooja ja kodust.. Sa tead ju kui tülikas on riideid osta"! Leidsin need mõnusad püksid H&M'i kodulehelt. Jüril kusjuures on juba täpselt samasugused olemas aga tema sõnul kuluks teine paar vägagi marjaks. Minu isiklik arvamus on see, et sellised kodused püksid näevad meeste seljas ka väga atraktiivsed välja! LINK. Hind on neil 14,95€ 2. "Üks lõõgastav massaaž peale pikka tööpäeva kõlab väga hästi"! No loomulikult.. Kes meist suudaks ei öelda? See tõepoolest kõlab hästi. Leidsin 1deal'ist ühe hea pakkumise LINK Seal on üldse mitmeid massaažide pakkumisi millest saate endale sobivaima valida. Selle konkreetse kinkekaardiga saab 1h klassikalist massaaži 10€ eest. 3. "Lasketiiru võiks minna"! Poisid jäävad poisteks ja mõni taoline ekstreemne ettevõtmine on neile kindlasti hea vaheldus tavalisele argipäevale. Sinna saab osta kinkekaarte ka kahele inimesele ja veeta koos näiteks üks tore päev. Rohkem saab sellest lugeda näiteks siit LINK. Ühe hea hinnaga voucheri leidsin kingitused.ee lehelt SIIT. Hind 32€. 4. "Lemmik lõhnaõliga ei saa ka kunagi alt minna.. Vähemalt minu puhul". Antud pilt on pandud illustreerivaks, sest kõikide meeste lõhnavalik kindlasti ei ühti. Panin selle konkreetse sellepärast, et tegemist on üsna neutraalse ja värske lõhnaga ning tegelikult ka paljude lemmikuga. Hea pakkumise leidsin siit: LINK. 100ml lõhn ja 100ml dušigeel 42,50€.

Vanematele ja vanavanematele:

image

Tibu palus kindlasti ära mainida, et parim kingitus mida lapsed ja lapselapsed teha saavad on aeg.. "Käige veel rohkem külas" ütles ta! Seega see tasub igati kõrvataha panna. 

1. "Kinkige üks ilus album koos teie piltidega. Siis on hea teistele näidata ja meenutada". Ka minu meelest ideaalne kingitus! Tänapäeval on kõik fotod digitaalsel kujul aga vanavanematele ja vanematele oleks tore ju aegajalt ka mõningaid pilte ilmutada.. Osta võiks mõne ilusa albumi ja pilte saab ilmutada näiteks SIIN. Sinna saab lisada lihtsalt arvutist fotod ja pildid valmivad juba hiljemalt 5 päeva jooksul. Ühe pildi 10x13cm hind on 0,15€. 2. "Mingi lahe personaalne saunalina või riideese oleks vahva". Siit mõtlesin ise edasi, et jube lahe oleks kinkida vanematele või vanavanematele ühtemoodi hommikumantlid ja lasta neile nimed peale trükkida. Seda saab teha hea hinnaga T-särgi poes LINK3."See klaasist vidin mille issile kinkisite oli super"! Kinkisime Jüriga mõlemad oma isadele meie piltidest tehtud kristallpildi.. See 3d pilt seal klaasi sees näeb väga vinge välja ja lisaks sellele on see nii tore mälestus. Neid saab tellida SIIT. Hind sõltub kujukese suurusest aga see on ligikaudu 35€.

Sõbrannale/õele:

image

Ja siit siis minu Liisu ideed.

1. "Sa tead ju, et mulle meeldib spas käia! Pediküüri võiks minna.." Enamikele naistest meeldib ennast poputada ja eriti lõõgastav on minna mõnele sellisele protseduurile kuhu enamasti ise ei läheks. Ühe hea pediküüri pakkumise leidsin SIIT. Pediküür parafiiniga 10,90€. 2."Võiksime koos ühe fotoshoodi teha"! See oleks super mälestus mõlemale. Kui tavapäraselt on taolised pildistamised üsna kulukad siis miks mitte paluda mõnda sõpra/tuttavat kes pilte niisama hobi korras teeb ning veeta sõbrannaga sellegipoolest üks tore õhtu. Hiljem on võimalik pilte ilmutada näiteks hoopis photopointis. Samas kellel on veidike rohkem võimalik kulutada siis SIIT saab fotoshoodi 39€eest. See sisaldab 30 minutit fotosessiooni ning sealt saab välja valida 10 meelepärast pilti.

3."Midagi sooja ja mõnusat oleks ka tore.. Eelmise pleediga mõnulen siiani diivanil" Hetkel on kõik poed mõnusaid soojasid tudukaid, sokke ja susse täis. Päris armsaid susse nägin alles hiljuti seppäläs umbes 9€ eest.

Aga ongi nüüd kõik.. Päris pikk ja kopsakas postitus tuli aga ehk luges keegi lõpuni ja sai siit mõne hea idee. Jagage kindlasti kommentaarides oma vahvamaid kingiideid kasvõi varasematest aastatest! 

Ilusat laupäeva!

Costany's Sparkles ilu ja elustiili blogist on saanud üks hubane kohake, kus koos lugejatega jagatakse omavahel infot parimate ilutoodete, vingeimate tegevuste ning kõige maitsvamate retseptide kohta!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Triinu Liis Christmas gift guide - Mida kinkida jõuludeks?