EEVA naistekas

Neljapäev, 28. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Empties: Fall ´13

Postitas blogisse: Do-Dolce
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Teie ees on minu esimene tühjade potsikute postitus! Kõigepealt pean kohe ütlema, et see katsetamine on mind väga inspireerinud kasutama tooteid lõpuni. Kui kogud neid ühte karpe, tekib lausa hasart, et see karp ruttu täita, proovige ise järgi! Püüan tekste mitte väga pikaks venitada, kui aga tekib lisaküsimusi toodete kohta, siis küsige julgelt, uued lugejad ja armsad kommentaarid panevad ka blogi rohkem põnevate postitustega täituma, justkui iseenesest! ;)

Here are my first post about fall empties! First of all I have to say that this is very inspiring to finish the products. Take one box and try to fill that with empties, it really works! I try to keep text parts quite short, but if there is any further questions regarding the products, please feel free to ask! New readers and cute comments inspire me to make more interesting posts to fill up the blog aswell! ;)

 image

KEHAHOOLDUS

Nivea kreem
Arvatavasti on igaüks meist, kui mitte proovinud, siis vähemasti näinud sellist sinist potsikut. Antud kreemi kasutan eriti kuivade käte puhul, kuna see kreem on niisutav ning pigem kehavõi struktuuriga. Viimasel ajal aga olen märganud (mul üks samasugune hetkel taas kasutuses), et ei saa ka see kreem enam mu kuivade käte taltsutamisega hakkama. Kahjuks on selles kreemis ka palju halbu tegelasi, seega ei kavatse ma seda enam tulevikus uuesti osta.

Silikooniga jalakreem Avonilt
Väga omapärase, justkui veidi apteeki meenutava, lõhnaga silikooniga jalakreem Avonilt on väga hästi toimiv kreem. Kuna üldiselt saavad jalad kreemitamist vähem kui käed, siis on minu jaoks väga oluline, et jalakreem teeks oma tööd korralikult. See kreem minu õnneks jagu kuivusest ning suvel lõhenema kippuvatest kandadest. Arvan, et silikoon seal kreemis ongi see "kurjajuur", kes kogu asjaga hakkama sai, antud kiiks selles kreemis on igati kiiduväärt! Olen proovinud mitmeid Avoni tooteid just jalgadele ning see on kindlasti üks lemmikutest, mida kahjuks küll aga hetkel kataloogist leida ei suutnud.

Nivea kreem Soft
Otsa sai ka selline Nivea kreem, mis sildi järgi peaks sobima nii kätele kui ka näole. Küll aga näole ei kippunud ma teda kordagi panema. Küll sai see Nivea kreem paremini hakkama minu külmetunud kätega. Lõhn on küll veidi mahedam kui tavapärastel Nivea kreemidel, kuid siiski on tunda veidi ka alkoholi.

BODY CARE

Nivea Cream
Probably each of ushave seen or tried that cream. This particular cream is rather body-butter than lotion. Lately I've noticed that it can´t handle my dry hands. Unfortunately this cream have also a lot of bad ingredients, so I don´t buy that anymore in the future again.
Silicone foot cream by Avon

Smell of this cream reminded me of the pharmacy, but luckily this silicone foot cream is very effective. Generally the feet are less moisturized than hands, so it´s very important for me that the foot cream works properly. I think the silicone in that cream are "root of all evil" who handle the whole thing perfectly! I've tried several Avon products for feet and this is definitely one of the favorites.

Nivea Soft Cream
Also I finished this kind of Nivea cream, this one should be suitable for the hands and face. However I never tried that on my face, it seemed to be filled too much with bad things. Although it was a better deal than Nivea Cream and it managed my dry hands. The smell is slightly milder than normal Nivea Cream but I still can smell a bit of alcohol.

image

Tegemist on väga odava tolmpuudriga ja võin julgelt väita, et teeb oma töö täpselt sama hästi ära kui nii mõnigi kallima brändi toode. Sellel firmal on kõik tooted imeodavad ning siiani proovitud toodetega olen pea alati rahule jäänud. Lisaks tasub e.l.f. kodulehel jälgida erinevaid pakkumisi, sest neid on tihti ja nii mõnigi on väga ahvatlev.
Maybelline Dream bronzer (pruunistaja? kuidas peaks seda tõlkima?)
Selle kreemja bronzer´iga on nägu imelihtne kontuurida, sest imendub nahka hästi ja ei jäta nahka triibuliseks. Minul oli veidi tumedam toon ning sobilik just suvise jume juurde. Kui muidu ma eelistan näotoodetest matte variante, siis selle õrn sädelus mind ei häirinud, sest nahal seda nii väga märgata polnudki. Kui sa ei tea kuidas peaks oma nägu kontuurima, siis leiad kerge õpetuse siit.

FACE
e.l.f. mineral foundation - 3,70 €
This is a very cheap foundation and it´s as good than any foundation from more expensive brand. This company has all the products way more cheaper and I haven´t dissapointed with their products yet. It ś worth to track e.l.f. website, because they have various good offers!

Maybelline Dream mousse Bronzer
This is great cream bronzer and it´s really easy to contour, because it almost melt into your skin. I had a slightly darker tone and it´s particularly suitable for the summer. Usually I prefer matte option of skin products, but gentle sparkle of this didn´t bother me. If you don´t know how to contour your face, check out here.

image

SILMAD

Olen läätsesid kandnud vahelduva eduga juba paar aastat ning kõige lihtsam ja mugavaim viis on need tellida www.laatsed.comkodulehelt. Esimest tellimust tehes küll veidi pelgasin sellist asja kuskilt internetist tellida, kuid karta polnud küll absoluutselt midagi! Tellimus jõuab kohale väga kiirelt ning suhtlus nende poolt on samuti olnud väga meeldiv. Kuna minu tööpäevad mööduvad arvuti taga, siis on oluline, et nad oleksid mõeldud just sellistele silmadele, mis saavad palju koormust. Peaasjalikult kasutangi just Acuvue Oasys läätsesid, kuna minu jaoks sobivad nad väga hästi. Küll aga ei kasuta ma neid igapäevaselt ning samuti ei ole ma kunagi läinud magama läätsedega (kuigi väidevalt nendega võib). Neid on väga lihtne silma saada ning vahel väga harva on päeva lõpuks silm veidi kuiv, kuid selleks on mul läätsekasutaja tilgad. Mis tuletabki mulle meelde, et tuleb hetke soodsamat hinda kasutada ja uued tellida! :)

Bio True läätsevedelik - 120ml 5.60€
Sain selle miniversiooni 60ml Bio True läätsevedelikku koos läätsedega kaasa ning mulle isegi meeldib see pisike pudel, seda on väga mugav kaasa võtta kui lähen kuhugi ööbima. Vedelik puhastab läätse ilusti puhtaks ning ei jäta kuivaks. Antud vedeliku ainulaadne koostis pidavat toetama silma enda kaitsemehhanismi, pakkudes pikaajalist kaitset. Hetkel on kasutuses mul üks teine läätsevedelik, kuid järgmisena kavatsen uuesti Bio True vedeliku tellida, kuna selle kasutamise puhul on kuidagi naturaalsem tunne ja see ei ärritanud silma.


Avon perfect wear lainer
Must silmalainer millel on justkui vildika ots ja seega on seda väga kerge silmale kanda. Alguses töötas toode väga hästi, kuid lõpuks muutus toode väga vesiseks ja tuhmiks. Oleksin pigem just arvanud, et see hakkab kuivama, kuid läks hoopis vastupidi.

EYES

Acuvue Oasys lenses 3 +3 - 24€
I've used contact lenses for a couple of years and the easiest way to get them is from www.laatsed.com website. Before first order I was a bit afraid to order this kind of thing from the Internet, but everything went well! Order will arrive very quickly and their communication have also been very nice. Since I work behind the computer, it´s important that lenses are designed for this kind of eyes. Primarily I have used Acuvue Oasys lenses just because they fit me very well. However, I don´t use them on a daily basis nor have I ever gone to sleep with lenses (though you may). They are very easy to uset and just very rarely at the end of the day the eye may be a little dry.

Bio True Lens Liquid - 120ml 5.60€
I got this mini version of the 60ml Bio True lens liquid along with lenses. I even like that little bottle, it´s very convenient to take along when going somewhere to spend the night. Liquid cleans nicely and doesn ´t leave anything dry. This unique liquid formulation maintains support for the eye 's own defense mechanism , providing long- term protection. Currently I use another liquid, but next time I intend to buy Bio True again because somehow it feels more natural and it doesn´t irritate the eyes.

Avon Perfect Wear Liner
This black eyeliner from Avon is like felt-tip pencil, so it´s very easy to use. At first, the product worked very well, but eventually product became very watery and dull. I'd rather just think that it's going to dry up, but was quite the opposite.

image

KÜÜNEDOriflame küünelakieemaldaja- 3,79€ (kataloogist)

See küünelakieemaldaja on mul riiulil vedelenud juba tükk aega ning nüüd võtsin kätte ja kasutasin ta tühjaks. Koostis antud tootel on geeljas ning veidike kleepub. Lisaks on tootel väga omapärane lõhn, mis jääb kauaks ka küüntele. Samuti ei saanud geel jagu küünelakist, ilma, et oleksin seda vatile suures koguses kandnud. Raskemate lakkide (glitter või tume värv) puhul ei hakanud ma seda üldse kasutama. Enam uuesti ei ostaks ning kahjuks pettusin väga.


Manhattani küünelakieemaldaja
Täieliku vastandina Oriflame tootele sai otsa ka minu aegade lemmik küünelakieemaldaja Manhattanilt. Antud toode ei sisalda atsetooni ning eemaldab ka rasema laki kiiresti. Tal on küll üsna tugev lõhn, kuid vähemalt minul kaob see kätepesuga ning ausalt öeldes häiris mind Oriflame magusaks muudetud lõhn rohkem.

Cosmetica Fanatice aluslakk
Mingi täiesti tundmatu firma aluslakk, mille ostsin Itaalias elades tänavamarketilt. Minu jaoks üldiselt vahet ei ole, kas on alus-või pealislakk, üldiselt ostan ühe ja kasutan mõlemat pidi. Ka antud odav ja tundmatu firma lakk tegi oma töö ära ja kaitses mu sõrmekesi hellalt. Kui pole võimalik aluslakki kasutada, siis jätan küüned pigem üldse värvimata, kuigi värvi ma tihtipeale enam üle ei viitsi läbipaistvaga tõmmata (oh kui keeruline lause, ehk jõudsite järge pidada!) Kui ma aluslakiks mingit läbipaistvat üldse ei kasuta, siis muutub küüneplaat kollakaks ja küüned muutuvad ka hapramaks. Tean paljusid neidusid, kellel on sama probleem, seega soovitan ALATI aluslakki kasutada!

NAILS
Oriflame nail polish remover - 3.79€ (catalog)
This nail polish remover have been on the shelf for a long time now and finally I finished that. This remover comes as a gel and it´s a bit tacky. The product has a very peculiar smell and it doesn´t come off easily. It was really difficult to use and I had to get a big amount of product to remove some nailpolish and also I couln´t use that with heavier polish (glitter or dark colors). Unfortunately I was dissapointed and I´m not going to buy that again.
Nail polish remover by Manhattan

This nail polish remover by Manhattan is my all-time favorite. This product doesn´t contain acetone and removes nailpolish quickly. It has a rather strong scent, but luckily water and soap can handle it.

Cosmetica fanatica base coat
Base coat by totally unknown company, which I bought from street-market while living in Italy. Genereally it makes no difference whether I use the base or top coat, I buy one and use it both ways. Usually unknown and cheap base coat is as good as expensive ones. I always use base coat, if I can´t use it for some reason I rather be without colored nails, because I use only color it will leave my nails a bit yellow and it is not nice at all! 

image

ÜLDHOOLDUS

Pampersi niisked salvrätikud
Olen juba aastaid kasutanud näo puhastamiseks just neid siniseid salvrätikuid Pampersilt. Olen proovinud väga palju erinevaid samalaadseid tooteid, kuid olen jäänud truuks just sellele sinisele pakile. Need on hästi niisutatud, ei kuivata nahka ega tekita kleepuvat kihti ning lõhnavad väga tagasihoidlikult. Lisaks saavad nad hakkama väga edukalt kogu meigi eemaldamisega ilma vaevata. Viimasel ajal olen küll hakanud silmameigi eemaldamiseks kasutama spetsiaalset vahendit, millest kirjutasin siin, kuid täielikult ma neist loobuda ei ole suutnud.

BIC Soleil lady raseerimisgeel
Raseerimisgeel rohelise ja tee ja shea võiga. Geel aitab väga hästi nahka raseerimisel niisutada ning rahustada, lisaks meeldis, et tal ei olnud mingit eriliselt tugevat lõhna.

Dermosili deo roll-on punase apelsiniga
- 2.90€
Taaskord on tegu minu lemmikuga, mida olen kasutanud juba väga pikalt. Toode lõhnab hästi, veidi magusalt, kuid siiski värskelt, justkui mahl magusa apelsiniga! Kaitseb super hästi ja ei jäta riietele valgeid jälgi, lisaks on toote soodne hind väga meelitav! Ütlen ka vihjeks, et Dermoshopist on kuni jõuludeni tellimine postikuluta! Kasutage kõik võimalust, sest sel aastal on neil eriliselt põnevad ja soodsad pakid kokku pandud!

GENERALWet wipes by Pampers
I've been using these blue wipes by Pampers for years just to clean the face. I've tried many similar products, but I have remained true to that blue Pampers. These are well- moisturized, don´t dry the skin or cause an sticky layer and the smell is very lovely. They handle very well the whole make-up removal without difficulty. Lately, though, I started to use a special make-up remover for my eyes, which I introduced here, but I still use these wet wipes daily aswell.
BIC Soleil Lady shave gel

Shave gel with green tea and shea butter. The gel helps to shave very well, it moisturizes the skin and is very gentle with the skin and it didn´t have any particular strong smell.
Deo Roll-on by Dermosil
- 2.90€
Again, it 's my favorite and I've been using it for a very long time. The product smells goods, a little bit sweet but still fresh, like sweet orange juice! Protects super well and doesn´t leave white marks also the price is very low! image


Kas olete midagi neist proovinud, kuidas jäite rahule?
Have you tried some of these out?

Do-Dolce näol on tegemist on ühe Eestimaa neiu blogiga, kes on elanud nii Londonis kui ka Itaalias ning hetkel resideerub kodumaal. Blogi kajastab kõike, mis inspireeriv tundub - uued ostud, argipäev, outfit, toit, review, reisimised, retseptid ja ilusad pildid.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eneli Empties: Fall ´13