EEVA naistekas

Pühapäev, 28. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

New: Avon cosmetics

Postitas blogisse: Do-Dolce
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Tõeliselt vahva on saada kingituseks vahel mõni pakike, seekord tegi üllatuse mulle Avon.
Paki sisuks oli kõiksugu erinev kosmeetika, millest mõni toode mul juba varem olemas oli ning seega loosin need välja (täna viimane võimalus osaleda SIIN!) Soovitan soojalt piiluda ka nende värsket kataloogi, sest jõulude eel on neil tõeliselt soodsad ning head pakkumised!

It´s really to get presents for once in a while, this time I got a surprise from Avon cosmetics. I got all sorts of different cosmetics, some of them I already have so I decided to do giveaway (today is your last chance to participate HERE!) Also I recommend to check out their new catalogue where you can find super deals for christmas shopping!


image
Colortrend sinine ripsmetušš
2.79€

Olen juba mõnda aega mõelnud, et võiks osta endale ühe värvilise ripsmetuši, millega saaks veidi särtsu silmadele tuua. Eriti meeldib mulle värvida kõigepealt mustaga ning seejärel teha vaid ripsmete otsad sinisega. Värv on tõeliselt ilus türkiissinine ning ka musta kõrvalt jääb täpselt parajalt nähtav. Samuti on hind sel tõeliselt soodne ning nendeks värvi vajavateks hetkedeks on väga sobiv kaaslane!

Colortrend blue mascara
2.79€

I've been thinking for some time that I should buy a colored mascara, which can be a little extra to the eyes. I particularly like to wear one layer black mascara and then do the blue ends of the lashes. This color is truly a beautiful turquoise blue and it´s beautiful even with black color. It comes with really good price and for these moments when you need a something extra, it´s a good partner (in crima, haha :))!

image image
Infinitize ripsmetušš
7.00€

Esimese asjana jäi mulle selle tušši puhul silma põnev hari, mis on kihvtilt siiru-viiruline. Mulle meeldib, et tušš jääb harjale piisavalt parajas koguses ning katab väga kergelt ripsmed. Samuti ei ole suur tarvidust eelneva koolutamise järele, kuna see hari saab sellega ka ise edukalt hakkama. Siiani ei ole ma täheldanud ka mingisugust pudenemist ega määrimist ning olen rahul selle tuššiga.


Infinitize mascara

7.00€


The first thing that caught my eye was this interesting brush. I like that it leaves just enoguh amount of mascara to brush and cover very nicely all the lashes. Also you don´t have to curl your lashes extra because this brush can manage it very easily. So far, I have not seen in any spillage or staining and I´m happy with that mascara. image image image
Ultra glazewear huuleläige
(hetkel ei ole eraldi kataloogis müügil)

Väga lihtne ning sobilik läige igapäevaseks kandmiseks. Värv peaks sobima igaühele ning selle toote loosin ka välja! Isiklikult kasutan rohkem erisugu värvilisi huulepulki, kuid siiski on ka kasutuses pea samasuguses toonis läikeid, mil soovin vaid kerget katvust ning läiget.


Ultra glazewear lip gloss


Very simple and suitable gloss for everyday wear. Colour of this product should be suitable for everyone and you can win that product in giveaway! Personally, I use more colored lipsticks, but when I want a light coverage and shine I use almost the same lipgloss.

image
Hajutajaga silmapliiats
3.49€

Esimese hooga ma ei märganudki, et selle silmapliiatsi otsas on veel miskit peidus! Küll aga olin väga põnevil kui hajutajat proovida sain, sest esmamuljel arvasin, et see lihtsalt kustutab silmalt kogu pliiatsi. Tegelikult on see otsik väga asjalik ja hajutab kõik väga edukalt laiali. Pliiatsi kohalt pidin aga veidi pettuma, kuna käele kandes tundus süsi olevat täpselt paraja tugevusega ning joon jäi kaunis sügav-must. Kui aga hakkasin seda silmale kandma, siis pidin väga tugevalt jõudu kasutama, et üldse mingisugust tulemust näha oleks. Värv hakkas peale küll paremini silma veejoonele, kuid laugudel võib jääda tulemus lõpuks pigem punane kui must. Proovisin kanda nii puhtalt silmale kui ka värvi peale, kuid tulemus oli ikka sama. Kahju, ei teagi, kas asi on pliiatsis või minu nahas? Jagage muljeid, kes on seda toodet samuti proovinud!


Kohl eye liner

3.49€


I was very excited when I got to try diffuser, because at first I thouth it just deletes the whole eye pencil. In fact, it is a very sensible piece and dispels pencil very well. I was a bit disappointed when it comes to pencil, because wearing that to my hand it seemed to be just righ, and the line was a beautiful deep-black. However, when I started to wear this on my eye, it was really difficult and I dind´t see any color. Color was okey on the water-line, but the finished result may be rather red than black. I don´t know about the problem, whether it's a pen or my skin? Share your impressions if you have tried this product as well! image
image
True color lauvärviduo
5.59€

Antud lauvärviduo on toonis Warm cashmere ja toonid on taaskord väga sobilikud just igapäevaseks kandmiseks. Samuti sobivad pruunikad ning kuldsed toonid pea igale silmavärvile, seega läks toode täppi! Näitan värve ka käel ning päevavalguses, vasakul pool kuivalt ning paremal märjalt. Samuti on väga mugav, et hommikul võib kanda värve õrnemalt ning õhtul välja minnes tuleb vaid veidi sügavust lisada.


True color eyeshadow duo
5.59€

This is eyeshadow duo is Warm Cashmere and they are very suitable for everyday wear. Bron and golden colors suits almost for every eyecolor, so it´s really easy to use! Also you can see colors in hand, on the left dry version and on the right of wet. It´s also very convenient, in the morning you can wear just gently and in the evening just add a bit of depth.

image image image
Solutions BB kreem
(hetkel ei ole müügil, kuid võid võita loosimises sama toote)

Ma ei hakka eraldi enam selle toote kohta arvustust kirjutama, sest olen seda juba teinud ning avaldan selle jube õige pea ja lisan siia siis lingi!

Solutions BB cream
(not available right now, but you can win it from my giveaway!)

I´m not going to do review about that right now, because I will do it separately very soon!

image image


Kas olete mõnda neist toodetest ka ise proovinud, kuidas jäite rahule?

Have you tried some of the product?

Ära unusta osalemast loosis SIIN

Don´t forget to enter giveaway HERE

Do-Dolce näol on tegemist on ühe Eestimaa neiu blogiga, kes on elanud nii Londonis kui ka Itaalias ning hetkel resideerub kodumaal. Blogi kajastab kõike, mis inspireeriv tundub - uued ostud, argipäev, outfit, toit, review, reisimised, retseptid ja ilusad pildid.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eneli New: Avon cosmetics