EEVA naistekas

Reede, 29. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Arvustus // Aden / BB kreem

Postitas blogisse: Genefic
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Olen nüüd Adeni BB kreemi tükimat aega saanud katsetada ja nii plussid kui miinused on minu jaoks selgelt välja joonistunud. :)

image

Ühtlustub nahatooniga, on hea katvusega, SPF kaitsega. Niisutab, taastab, rahustab, samal ajal tasakaalustab rasueritust ning matistab nahka. Peidab naha defektid, pigmendilaigud ning punetuse. Vananemisvastase toimega, silub kortse ja teeb need vähem märgatavaks. 

image Tuub on lihtsa kujundusega, ilusat helesinist pärlmutter tooni. See, et tuub vastu valgust läbi paistab, on veidi kurb, sest tume kreem muudab ilusa sinise veidi poriseks. Muidu on pakend igati tipp topp ja mugav kasutada.  
image
image
Kui tavaliselt BB ja jumestuskreemide lõhnale eriti rõhku ei panda, siis Aden on küll sellega vaeva näinud - kreem lõhnab imehästi, värskelt ja lilleliselt.

  image
Kreem on saadaval neljas erinevas toonis. Minu tuub on toonis nr.1/light. Kahjuks jääb ka kõige heledam toon minu jaoks tumedaks, selles on ka liiga palju kollast, minu roosaka nahaga ei lähe mitte. Alloleval pildil on võrdluseks Maybelline Dream Pure BB kreemi mummud toonides light ja medium. Kreem on mõnusa konsistentsiga, nagu natuke vahune, kerge, laseb nahal hingata, hajutada on lihtne nii sõrmede kui pintsliga. Sisaldab avokaadoõli, aaloed, E-vitamiini ja kollageeni. Suureks plussiks on UV filter.
image p.s. See seal taga ei ole minu kuri nägu, ajakirja modell jäi naljakalt põrnitsema. :))

image
Mulle meeldib, et kreem annab nahale hästi värske väljanägemise, muudab näo puhanuks. See jääb nahal kumav, seega sobib eeskätt nendele, kellel veatu näonahk, sest toob kõik probleemid, nagu suurenenud poorid, armid ja muud ebatasasused hästi esile. Kujutan, ette, et probleemideta naha paneb see kaunilt särama. Mina eelistan pigem matti tulemust, sest eksponeerida pole mul eriti midagi, pigem peita. :) Väga kenasti on see kuma näha ühe toreda Eestist pärit tüdruku YT videos, kus ta teeb meiki just Adeni toodetega. Video on küll vene keeles, aga pilt räägib enda eest, kui hästi aru ei saa, millest jutt. ;) Video lõpus on ka üks lahe soengunipp.

Minu rasusel nahal pidas kreem koos puudriga mõned tunnid vastu, see on täitsa hea tulemus. Kindlasti sobib see ideaalselt normaalsele nahale, lisades mõõdukalt niisutust, kuivale vast niiväga mitte, sest ketendavad kohad tõi see kreem liialt esile. Katvus on Adeni kreemil keskmine, see ühtlustas küll naha, kuid punetust ja tumedamaid kohti see peita ei suutnud, peitekreemiga tuli päris palju kaasa aidata.  image
See kreem sobib sulle kindlasti, kui sul on normaalne, ilus, veatu nahk ja sa soovid seda veelgi kaunimaks muuta, see paneb näo imeliselt kumama ja niisutab mõnusalt. Kreem on õnneks müügil imehea hinnaga 5,90€, nii et kõigil on võimalus omal nahal sobivust testida. Saad selle soetada Adeni e-poest SIIT, nende esinduspoest Kunderi tänaval või Tartus Võlumaa ilusalongist. Samuti on nüüdsest Adeni tooted saadaval Siisoni e-poes SIIN
image
image
Kas olete Adeni BB kreemi proovinud?


Milline on teie lemmik beauty/blemish balm?

image

Tänaseks ongi kõik, olge armsad!

Olen Pille-Riin, 30+ šopahoolik Tartust, kes püüab elu mitte liiga tõsiselt võtta. ;) Minu blogist leiad postitusi ilu-moe-toidu-kodu vallast. Loodan, et meeldib! :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Pille-Riin Arvustus // Aden / BB kreem