EEVA naistekas

Laupäev, 04. May 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Review: MakeupExpress - Brow bar

Postitas blogisse: Costany's Sparkles
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Nagu te teate olen pikemat aega oma kulmudega kimpus olnud. Tegelikult olen siiani sellist "katsetus-eksitus meetodit" kasutamas. Paar päeva tagasi kui töölt koju hakkasin minema siis silmasin kaubamaja küljes asuvat üli, üli roosat ja silmapaistvat salongi. 

Võtsin oma kodinad ja astusin sinna pisikesse pessa sisse. Lastes kiirelt silmadega üle hinnakirja ja teenuste nimekirja ütlesin teenindajale, et soovin kulmude modelleerimist, värvimist ja ripsmete värvimist. Sain omale järgmiseks päevaks aja.

image image

Kui ma järgmisel päeval kell 17.00 uksest sisse astusin vaatasid mulle vastu mitu rõõmsat ja naeratavat nägu. Mulle selline asi meeldib! Kohe hakati minuga vestlema ja ei läinud kaua kui istusin juba mugavasse tooli ja toetasin oma pea roosale padjale. Siis ütles teenindaja mulle, et neil on uus "niiditehnika". Kas sooviksin proovida? Olin natukene selle meetodi väljanägemisest hirmunud aga mõtlesin, et mis seal ikka.

Tegelikult oli taoline kulmude kitkumine selles mõttes mugavam, et asi toimus mitu korda kiiremini. Niidi vahele jäi korraga üsna palju karvakesi ja nii lõppes see "piin" ka kiiremini. Terve selle protseduuri vältel rääkis teenindaja minuga juttu ja tegelikult oli see päris lõõgastav peale tööpäeva. Hiljem värvisime kulmud, ripsmed ja kui see tehtud haaras teenindaja veel mõneks ajaks pintsetid. Näha oli, et tööd tehti hingega ja tõesti täpselt nii kaua kuni teenindaja kui ka klient tulemusega rahul olid. Keegi ei kiirustanud kuskile. Mulle see meeldib!

image

Siin siis näha minu tulemus. Olen tõõõesti rahul! Lähen ise uuesti ja igaljuhul julgen teile kõigile ka soovitada! Hind on nende kolme protseduuri eest 15 eurot mis on täitsa taskukohane ja taolise teeninduse eest kindlasti ära teenitud. 

Kuidas teile tundub? Olen ju rohkem inimese nägu.. Eriti oma vast värvitud tumedate juustega olin ennem justkui kulmutu.

Costany's Sparkles ilu ja elustiili blogist on saanud üks hubane kohake, kus koos lugejatega jagatakse omavahel infot parimate ilutoodete, vingeimate tegevuste ning kõige maitsvamate retseptide kohta!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Triinu Liis Review: MakeupExpress - Brow bar