EEVA naistekas

Laupäev, 27. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

New: Green Nature

Postitas blogisse: Do-Dolce
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Ühel hommikul sain rõõmsa sõnumi teatega, et mind on ootamas pakk Green Nature´lt. Kingituseks sain kaks potsikut, mida ma ei suutnud nende e-poest leida, seega arvan, et neid ei olegi veel laialdases tootmises, väga vahva! Lisaks on mõlemad tooted väga uuenduslikud ja sain midagi sellist esimest korda proovida. Suured tänud Green Nature tiimile! One morning I received a message saying that I got a pack offrom Green Nature. I got two cups, which I couldn´t find from online-shop, so I think that they don´t sell them yet, very nice! Also those products are very new and something different, so I was very excited to try them out! Green Nature, thank You so much!

image

Esimene armas roosa topsik peidab ennast juustesse jäetavat palsamit põhjamaise jõhvikaga. See palsam on kirjade sõnul unikaalne segu naturaalsest aloe veras ning looduslikust jõhvikaõlist. Palsam jätab juuksed pehmeks ja kergesti kammitavaks.

Toode lõhnab väga omapäraselt, mind võlub kohe aimatav hapu jõhvikas! Samuti oli kohe väga huvitav proovida sellise koostisega palsamit, mis tundub olevat koostisega, mis vajab loputamist. Palsam tundub oma tööd hästi tegevat, kuna kammida on lihtne ning juukseotsad on väga pehmed.

First cute cup is hiding leave-in hair conditioner with northern cranberry. This conditioner is a unique blend of natural aloe vera and cranberry oil. Conditioner leaves hair soft and easy to comb.The product smells very unique, I was immediately fascinated predictable cranberry smell! Consistency is also very unique, especially because it´s a leave-in balm! It seems to be pretty god product, leaves my ends moisturized and easy to work with. image


Teises potsikus peidab end Tahiti Monoi kreem, mis, ütlen ausalt, kõlas täiesti võõralt minu jaoks. Ei osanud ma arvata, mida peaks tähendama Tahiti või Monoi antud kreemi juures?  Tegin veidi uurimustööd ning leidsin, et peamiselt leidub seda erinevates juuksemaskides. Sildilt loen aga välja, et kreemi peamiseks koostiosaks ongi Monoi õli, mis tähendab "lõhnastatud õli." Monoi õli koosneb kvaliteetsest kookosõlist ja Tahiti Tiare lillest ning on laialt levinud kehahoolduses Prantsuse Polüneesias.


Kreemi nuusutades meenub mulle kohe lillede magus lõhn, mis lööb pahvakana vastu kui tulla lennukilt maha kusagil lõunamaal. Küll aga ei ole tegu absoluutselt liialdatud lõhnaga, just piisavalt meeldiv aroom! Koostiselt on kreem pigem veidi vedelam ja meenutab emulsiooni. Küll aga on toote niisutus niivõrd hea, et täpselt sobiv just meie kevadeks ja sügiseks.

The second cup is Tahiti Monoi cream, honestly at first it sounded completely new to me. The label says that the main ingredients of the cream is the Monoi oil, which means "scented oil." Monoi oil consists of high-quality coconut oil and Tahitian Tiare flower and is very popular in French Polynesia.

The sweet scent reminded me flower smell from South countries (Turkey, Italy etc.) However, it is not an absolutely too strong scent, just enough for a pleasant aroma! Consistency is more like emulsion, rather than heavy cream. However it´s just perfect for spring and fall.

image image
Kas olete Green Nature tooteid proovinud ja kuidas jäite rahule?

Do You use any natural products?

Do-Dolce näol on tegemist on ühe Eestimaa neiu blogiga, kes on elanud nii Londonis kui ka Itaalias ning hetkel resideerub kodumaal. Blogi kajastab kõike, mis inspireeriv tundub - uued ostud, argipäev, outfit, toit, review, reisimised, retseptid ja ilusad pildid.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eneli New: Green Nature