EEVA naistekas

Reede, 29. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Uut // Feelunique, The Body Shop, Maybelline, Bourjois & Oriflame

Postitas blogisse: Genefic
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Mitte kuidagi ei saa nende asjadega joonepeale - need tooted on juba ammuilma soetatud/saadetud, pildi peale jõudsid alles täna...

Minu esimene Feelunique tellimus oli väga tagasihoidlik. Puhta juhuslikult sattusin sinna lehele päeval, mil kogu kaup oli 10% soodsam ja kuna ma niikuinii vajasin uut näopesuvahendit, kasutasin juhust. Olin juba eelnevalt silma peale pannud sellele Palmer´s- i näopesugeelile (4,94€ LINK). Hinnaks kujunes 4,45€, umbes sama raha eest saab toote ka Prismast, Kaubamajas tuleb tema eest üle 6€ välja käia. Siiamaani on mul Palmer´s toodetega ainult head suhted olnud, aga mitte seekord. Oiiiii kuidas see geel mu nahka kuivatab. :(  Ma ei kujuta ette, milliseid kannatusi see veel kuiva naha omanikel võib valmistada. Kui peale pesu kohe näovett ja kreemituubi käeulatuses ei ole, siis ei tasu selle toote poole kiigatagi. Vott nii läks sellega. :(

Teine toode, mille tellisin ja millega jäin rohkem rahule, on Osmo Berber Oil  noorendav šampoon argaaniaõliga (4,99€ LINK). Olin Osmo toodetest palju head kuulnud ja ei pettunud ka mina. Šampoon lõhnab väga hästi, vahutab mõnusalt ja jätab juuksed pehmeks. Aga....kuigi on kirjas, et šampoon on niisutav ja sobib kõikidele juuksetüüpidele, siis minu meelest on see veidi kuivatav, mis minule sobib väga hästi - juuksed on tunduvalt kauem puhtad, kuid kujutan ette, et kuivade juuste omanikud nii rõõmsad ei ole, kui just eriliselt niisutavat maski/palsamit ei järgne. Šampooniga jäin küll rahule, aga hind on siiski liialt krõbe - tavasuuruses tuubi eest tuleks välja käia 12,49€. Aga nüüd on ta mul proovitud ja süda rahul. Suurema allahindluse ajal prooviksin Osmo-lt kindlasti veel mõnda toodet. 
image The Body Shop üllatas mind imearmsate uute toodetega - Honeymania (LINK) sarja dušigeeli ja kehavõiga. Kirjutan neist õige pea, olen neid saanud juba mõnda aega testida. ;)
image Ka Maybelline jagab heldelt kigitusi. Seekord jõudsid minuni Big Eyes sarja ripsmetušš ja lauvärvid, COLORAMA Vintage Leather küünelakk ning Garnier´i Ultimate iluõli. Kõik tooted on väga põnevad, olen neist kõigist juba päris hea ülevaate saanud ja pikem kirjutis neist juba valmimas. 
image Nagu paljud teist, ründasin ka mina Bourjois riiulit, kui kogu valik oli Selverites lausa 40% soodsam. :) Olin juba enne paika pannud, mis ma endaga sealt kaasa toon, et ma pea laiali ei hakkaks kohapeal arutult ostlema. Need kolm asja, mis mul plaanis olid, sealt ka sain - Healthy Balance kompaktpuudri, Volume Glamous Max Holidays sinise ripsmetuši ja Little Round Pot põsepuna. Neljas soovide listis ehk šokolaaditahvlit meenutav bronzer, tundub, et on Eestis müügilt kadunud, väga kurb. Kui keegi kusagil teda kohtab, andke märku. ;) Kõik tooted on Bourjoisile iseloomulikult väga armsates pakendites ja just nii head kui välja paistavad.
image Oriflamest tellisin seekord Beauty imepalsami huultele ja kaks toodet, mille headuses olin juba veendunud - Colour Drop huulepulga, seekord toonis Glossy Berry ning Beauty Perfect põsepuna Classic Rose. Neist jällegi üheskoos väike kokkuvõte, kui sotid selged. :)
image
image

Kas olete neist toodetest mõnda proovinud?

image

Täna on juba nii mõnusalt krõbedalt külm, mulle meeldib!
Tuleb ennast lihtsalt paksult sisse pakkida ja saabki krõbisevate lehtede sisse krabistama minna. :)
Tänaseks ongi kõik, ärge külmetuge!♥

p.s kingiloosiga saab liituda SIIN.

image

image

image

Olen Pille-Riin, 30+ šopahoolik Tartust, kes püüab elu mitte liiga tõsiselt võtta. ;) Minu blogist leiad postitusi ilu-moe-toidu-kodu vallast. Loodan, et meeldib! :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Pille-Riin Uut // Feelunique, The Body Shop, Maybelline, Bourjois & Oriflame