EEVA naistekas

Reede, 26. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Tootearvustus: Green Pharmacy šampoon ja palsam

Postitas blogisse: IluExpress
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Täna sooviksin rääkida oma esimestest kogemustest looduslike(või noh nii vähemalt oli kirjutatud) juuksehooldustoodetega.

Green Pharmacy on firma, millest ma pole varem midagi kuulnud. Palsam jõudis minuni Swedpanki preemiapunktide kaudu ja šampoon osturallilt (hinnaga 2.20), seega sain endale toreda komplekti kokku.

Hetkel on tooted saadaval Rosalindis soodushinnaga 2.30! :)

image

Ja nüüd asja juurde....

Mõlemad, nii šampoon kui ka palsam sisaldavad granaatõuna ja argaaniaõli. Tooted on eelkõige mõeldud kuivadele ja kahjustatud juustele, seega midagi mulle. 

Natukene vaidleksin vastu, sest enne pesu läikisid mu juuksed tunduvalt rohkem. Siiski võib asi olla selles, et selle (loodusliku) sarja toodetes ei ole silikoni ning ka parabeene, mis toodet kaua säilitaksid. Teistes šampoonides leidub neid küll kuhjaga, seega usun, et see teebki juuksed läikivaks.

Muudab juuksed pehmeks, sildaks, elastseks ja kammitavaks

Pehmed on nad küll, kuid ainult peale kuivamist. Märjal on juuksed isegi kohati kõvad ja tunduvad nagu oleksid takused ja üüratult pikka aega kammimata. Kuivades see vastik tunne õnneks kaob. Algul ehmatas see mind korralikult. Samuti pead pestes on juuksed nagu heinad, sellised kõvad ja jonnakad. Kammida on selle takususe pärast veidikene raskem, kahjuks. 

Siledus on siiski 100% tagatud :)

Tugevdab ja toidab peanahka

No ma loodan, et kasvõi mõni väike kogus jõudis läbi mu paksude juuste peanahani, sest toode ei vahuta koha üldse ja ma panin seda päris ohtralt, et natukenegi vahtu tekiks ja ma usuks, et pesen ikka juukseid šampooni mitte ainult veega :D

Pildi järgi tundub just nagu mu juuksed oleksid blondimaks läinud, aga mulle sobib väga hästi see variant! Super!

Mõned minu tähelepanekud:

Neutraalne lõhn, meenutab veidi mingisugust pähklit, kuid mitte kookost, kergelt meenutab ka päevituskreemi aroomi. Tagab veel ilusamad loomulikud lokid kui muidu. Teeb juuksed väga siidiseks. Mulle väga meeldib toote tagasihoidlik disain.

Plaanis on mul veel päris palju šampoone ning palsameid, mida proovida ja kui oma katsetustega lõpule olen jõudnud, tulen ilmselt ringiga nende toodeteni tagasi, sest need on odavad ja heade tulemustega :)

Soovitan ka oma lugejatel järgi proovida ning oma kogemusi jagada või on juba kellelgi kokkupuudet nendega?

Eliise

Olen Eliise Tartust, tegelen iluuisutamisega ja armastan ülekõige shoppamist. Minu blogi on kindlasti huvitav neile, kes soovivad lugeda toodete arvustusi ning mõningaid nippe, mis on iluga seotud.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eliise Tootearvustus: Green Pharmacy šampoon ja palsam