EEVA naistekas

Reede, 03. May 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

OOTD: 24.08.13

Postitas blogisse: Costany's Sparkles
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Käisime eile Sandra, Hendriku ja Kristeliga kinos. Vaatasime filmi "karm paar". See oli üks tohutult naljakas film ja mul on väga hea meel, et just selle kasuks otsustasime. Soovitan soojalt kes vähegi taolisi filme naudib. Hiljem mõtlesime veel Patrickusse istuma minna, aga kuna pisike Gloria hakkas emmest väga puudust tundma siis läksime ikkagi koju. Veetsime Jüriga koos toreda õhtu ja puhkasime ennast mõnusalt välja. 

Täna on Jüril uue bändiga esimest korda salvestamine. Mulle nii meeldib, et nad asja tõsiselt kätte võtsid, sest tean, et Jüri on lausa lavale loodud. Mina plaanin kodus diivanil keras olla ja oma poistega väljas käia. Ei tea ju kauaks neid ilusaid kuivasid ilmasid veel jätkub. Ja kusjuures ka mina ilmselt võtan oma kunagise kõige suurema hobi uuesti käsile.. Tantsimise! Olen ju tegelikult 11 aastat oma elust tantsinud ja naudin seda väga. Mingi hetk tekkis paus ja sinna ta jäigi. Eile võttis täiesti juhuslikult minuga ühendust kunagine treener ja peale natukest aega temaga vestlemist jõudsime ühisele järeldusele, et võiks vana showgrupi uuesti kokku tuua ja lavasid vallutama minna. Uuuuuh, kuidas ma juba ootan!

Pluus: Zara (hinda ei mäleta kahjuks)

Püksid: Bershka 24,95€

Papud: Italyna king 6€

Prillid: Merekeskusest 5€

Käekell: Buduaar 12€

image image image

Ilusat pühapäeva!

Costany's Sparkles ilu ja elustiili blogist on saanud üks hubane kohake, kus koos lugejatega jagatakse omavahel infot parimate ilutoodete, vingeimate tegevuste ning kõige maitsvamate retseptide kohta!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Triinu Liis OOTD: 24.08.13