EEVA naistekas

Laupäev, 20. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

New in: 24.08.2013

Postitas blogisse: All About Beauty
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Täna saabusime koju päris head asjadega.
Siin on minu ostud koos väikse kommentaariga.

 

 image
  Üleelmises hair care postituses kirjutasin juukseõlidest ja sellest, kuidas minu Organixi oma just otsa sai. Täna suure hurraaga Rocca al Mare I.LU-sse sisse tatsates, ei olnud seal kahjuks ühtegi Organixi juukseõli. Jah, Kaubamajas on kõige suurem valik, kui keegi huvitatud on... Ostutasin siis proovida Macadamia Natural Oil juukseõli, et hiljem saaks teha täieliku võrdluse. Maksis 11.90, tavahind 13.90. Arvan, et nii väikse pudeli eest, ( 30 ml ) on raha palju küsitutud, aga olgu teeme proovi siiski. image
Teise ja ühtlasi ka viimase toote juustele, valisin Matrixi Color Care "So silver" hõbešampooni. Ma olen ikka veel oma Organixi Awapuhi šampooniga rahul, aga kuna nüüd olen ametlikult blond tagasi, on "ilusa blondi" saladus 2 korda nädalas hõbešampooni kasutamine.
Valisin Joico ja Matrixi vahel, aga otsutavaks sai lõhn ja hind. See konkreetne toode lõhnab nagu banaan, maksis 11.40 ja teine lahe asi on see, et šampoon ise on sinist värvi...
Pikemalt kirjutan tulevases arvustuses. image
image image image
 Need kaks ostsin "sügise ootuses". Esimene maksis Home 4 you poes allahinnatuna 3 eurot. Küünla juures võlusid mind väga väga hea, kookosene ja vaniljene lõhn ning see, et küünlal on kaks tahti. Olen sellist alati tahtnud!
Joiki küünal ( muidugi, eksole ) sattus ise mu teele. Jalutasin Järve Keskuses mööda sisustuspoode, kuni astusime sisse väga suvalisse ( aga tuli välja, et väga lahedasse ) poodi - Apelsini. Selles poes leidus kõike - pildiraamidest, vaasidest, pottidest ja pannidest kuni autovaruosadeni välja. Kuskile vahepeale jäi Joiki "Damaskuse roos", mis lõhnab nagu unelm ( damaskuse roos ). Hind 6.50 image
 I.L.U-st otsutasin O.P.I matte top coati lõpuks kaasa võtta. Hind 10.55.

image
image
Koos JOIKI küünlaga astus mu teele ette Apelsini poes ka Nurme seebi näoseep. Olen sellest nii palju head kuulnud, aga endale pole veel osta suutnud. Seep näeb välja naljakas ja lõhnab... huvitavalt, aga kõige parem on ikkagi see, et toode on 100% looduslik.
Otsutavaks mängis ka fakt, et minu enda näopuhastaja on tilgatu ja et mul siiski on sellist toodet iga hommik ja iga õhtu vaja. Hind umbes 6 eurot. image
 Ja viimaseks üks testimine. Selveris on laadapäevad ja vaatame siis, kuidas 2-eurone karvaeemalduskreem töötab :).

Olen Epp, Tallinna tüdruk ja nagu blogi pealkiri ütleb, siis kirjutan kõigest ilusast - huulepulkadest ja kottidest, kodukujunduse ja inimesteni välja. Vaadake üle ja loodetavasti naudite ;)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Epp New in: 24.08.2013