EEVA naistekas

Teisipäev, 19. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Latest empties / Products I´ve used up!

Postitas blogisse: Do-Dolce
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

It´s time for another empties post, hopefully you still like them? Last one was made on May and you can check it out here.  Taas on aeg teha üks tühjade potsikute postitus, loodetavasti on meeldivad need ka blogi lugejatele? Viimati tegin sellise postituse mais ja leiab selle siit.

 

image

image
Great product if you have once in a while some spot to fight with, this Alkmene pickeltupfer is perfect for that! I also included that in my favorites and I try to get another one soon! I guess they are available in the pharmacy.
As I told in my travel bag post than Signal toothpaste* is my new favorite! It´s not too strong and after using that it really feels fresh and nice.
Another nice product was this Garnier fresh essentials eye make-up remover- fresh, easy-to-use and not oily, love it!

Alkmene pickeltupfer (vistrikupulk?) on suurepärane toode nende väikese vastikute punnidega võitlemiseks! Mõnda aega tagasi näitasin seda rullikut ka enda lemmikute postituses ja ta väärib jätkuvalt seal kohta, pean nüüd ruttu apteeki uue jahile minema.
Juba reisikoti sisu postituses näitasin Signal hambapastat*, mis on hetkel samuti lemmik! See ei ole liialt tugev ning kasutamise järel on suu mõnusalt värske ja krudisev.
Veel üks mõnus toode oli Garnier fresh essentials silmameigieemaldaja, mis oli värske, tõhus ning ei jätnud nahka absoluutselt õliseks, väga meeldis!

image
If I can choose, I always prefer mineral and natural products, so my skin still can breathe and look natural. So I used up this bareMinerals foundation and I loved it, it really worked well with my skin.
Unfortunately I´m not a huge fan of this Avon cosmetics Big&daring mascara*, brush was just too big for my lashes, I prefer smaller brushes to set my lashes.
But luckily this Avon cosmetics colortrend comb it mascara* had small brush and I thanks to that I liked it way more. I must admit that it still wasn´t perfect product for amazing lashes but for daily basis it worked well.
This Makeup academy pro-base eye primer was a big no no for me, it was too fluid and just didn´t worked for me at all. I love some of the Makeup academy products but this was a total failure.
But let´s end this section with good notes, Aden diplinerwas lovely product and lasted for pretty long time, it was easy to use, nice black and with that liner I finally felt confidence to use liner!

Kui saan valida siis eelistan alati mineraalseid ja looduslikke tooteid, et minu nahk saaks hingata ja näha võimalikult loomulik välja. Seega kasutasin ära bareMinerals meigipõhja, mis meeldis mulle väga ja sobis minu nahale suurepäraselt. Kahjuks aga vist bareMinerals tooteid Eestis ei müüda? Või müüakse kuskil?
Kahjuks aga ei olnud ma võlutud Avon cosmetics Big&daring ripsmetušist*, mille hari oli minu ripsmete jaoks lihtsalt liiga suur, eelistan kindlasti väiksemaid.
Õnneks aga oli Avon cosmetics colortrend comb it ripsmetušil* kõvasti väiksem hari ja seega saime palju paremini läbi. See toode ei olnud küll mingi vau-efektiga, kuid igapäevaseks kasutuseks sobis küll.
Küll aga oli suur EI minu jaoks Makeup academy pro-base lauvärvi primer (alusvärv?), kuna see oli lihtsalt hirmus vedel ja ei sobinud mulle absoluutselt. Selle firma mõningad tooted meeldivad mulle väga, kuid see isend oli hirmus.
Lõpetame aga selle lõigu positiivse noodiga. Aden´i lainer oli väga mõnus toode ja pidas üpris kaua vastu. Toodet oli väga kerge kasutada ja tulemus jäi ilus must, selle laineriga tundsin ennast lõpuks kindla käega kui hakkasin joont tegema!

image
Wow, I actually tried out new roll on and it´s called Dove invisible dry deodorant* and I actually liked it! It protected me and smelled nice, only bad thing was that it leaked a bit, so it´s not really travel friendly.
But if you know me, you´ll know that I love love Dermosil deo roll-on, they are my must have products and I have talked about themso so much already! Usually I use red orange one but I included that here because I tried out lime deodorant this time and I think I love that even more!

Kuhu nüüd ristike teha?! Proovisin uut deodoranti, milleks oli Dove invisible dry deodorant* ning mulle täitsa meeldis! Töötas hästi ning lõhn oli ka meeldiv, ainukeseks miinuseks toon välja lekkiva korgi, mistõttu ei ole toode reisimiseks sobilik.
Kui aga olete blogi juba mõnda aega lugenud siis teate, et minu kindlaks lemmikuks on Dermosil roll-on deodorant punase apelsiniga ja olen sellest juba tüütult palju rääkinud. Lisasin selle toote aga siia seetõttu, et seekord on tegu laimi deodorandiga, mis meeldib mulle vist aga veelgi rohkem!

image

For some reason I have used up so many shower gels this time!
So first is huge Oriflame Taj Mahal oriental shower gel and I´m serious if I say huge, it was 750ml and took me forever to use it up! For that reason I just wanted to use it up at the end, I don´t enjoy half empty products. So I tried to use it as much as possible but thanks to that I didn´t liked it anymore, obviously used it too much. It smelled really sweet and it stayed on my skin for a while.
This pretty pink bottle was GoGo indulging shower gel and it really smelled like tutti fruti and reminded me my childhood (or toothpaste what my niece used). But what can I say, foam was nice and it cleaned my skin, so worked well.
If you don´t like tutti fruti smell than this Oriflame preppy chic shower cream is better choice. The smell is more masculine and I liked the bottle, looked nice and matte.
But this Avon naturals cherry blossom shower gel* was really fresh and summery and one of my favorites if I should choose between those four. I have the same body mist and I use it during the summer time a lot also.
For some reason I used up only one hair product, I guess I will have them many in the next empties post! This is Schwarzkopf color shine conditioner and it was pretty nice product, after wash my hair smelled the same when I come out of hairdresser, so it was like little treat in my own home, that´s always nice feeling!

Mingil imelikul põhjusel on seekord väga palju dušigeele ning vaid üks juuksetoode otsa saanud, tõenäoliselt on järgmises postituses siis juuksetoodete uputus, eks ole näha.
Esimeseks võtame kohe selle hiiglasuure Oriflame Taj Mahal oriental dušigeeli, mis oli tõesti väga suur, lausa 750ml ja mul võttis terve igaviku aega, et sellest jagu saada. Kuna mulle ei meeldi poolikud pudelid, siis üritasin selle toote järele haarata nii palju kui võimalik. Tõenäoliselt selle pudeli suurus saigi talle saatuslikuks, kuna kasutasin teda nii palju, ei meeldinud ta mulle lõpuks enam üldse. Inimene ikka tahab vaheldus ja see magus lõhn lõpuks enam mulle ei istunud.

See armas roosa tuub on GoGo rahustav dušigeel ning ausalt öeldes ei ütleks ma, et see toode eriti rahustav oli. Tänu oma tutti fruti lõhnale pigem äratas mu just ülesse, lõhn püsis ka nahal üpris kaua. Lisaks meenutas see magus lõhn mulle mu lapsepõlve (või vennatütre magusat hambapastat?). Küll aga vahutas toode hästi ja ju pesi mind ka puhtaks...
Kui nii magusad lõhnad ei ole sinu lemmikud, sobib paremini ehk see Oriflame preppy chic dušikreem, mis lõhnas mehisemalt ja sügavamalt, lisaks näeb see pudel vahva ja matt välja.
Küll aga oli neist neljast minu lemmik tõenäoliselt see Avon naturals kirsi dušigeel*, mis lõhnas väga värskelt ja suviselt. Mul on sama kehasprei ja kasutan ka seda suvel ikka üpris palju.

Nii, nüüd siis ainukese juuksetoote juurde milleks on Schwarzkopf color shine palsam, mida kasutades jääb juustele sama lõhn, mis juuksuritoolist väljudeski, selline mõnus hooldus kodus on alati positiivne!

image
This pretty and girly Sohvy bodycream with orange and carrot oil was really moisturizing and nice cream. Package is cute but pretty heavy, so bad for travelling, also the smell was pretty strong and at the end I didn´t liked it so much anymore.
If you enjoy coconut and vanilla, this Pure dead sea hand cream is for you! It´s pretty sweet but I still loved it! It was light but still managed to take care of my hand and felt really nice on my skin! I will definitely buy that again!
Last but not least is this Puhas Loodus day cream, which was also nice and this one was very light to use. It contains cucumber, so it really felt fresh on my skin!

See armas ja tütarlapselik potsik on Sohvy kehakreem apelsini ja porgandiõliga, mis oli äärmiselt niisutav! Pakend on küll ilus, kuid päris raske ka tühjalt, seega reisimiseks ma teda kaasa ei haaraks. Lisaks oli toote lõhn ikka päris tugev ja lõpuks hakkas mu ninale veidi häirvaks muutuma.
Kui aga sulle meeldib kookos ja vanilje, siis see Pure dead sea kätekreem on just sulle! See on üpris magus, kuid mulle väga meeldis! Koostis oli täpselt parajalt niisutav ja tundus nahal väga mõnus. Selle sarja tooteid lähen kindlasti veel poodi otsima!
Viimaseks on Puhas loodus päevakreem, mis on küll kergem, kuid siiski mõnusalt niisutav. Kreem sisaldab kurki ja tänu sellele on väga värske!

Facebook | Twitter | InstagramBloglovin | Weheartit  

Do-Dolce näol on tegemist on ühe Eestimaa neiu blogiga, kes on elanud nii Londonis kui ka Itaalias ning hetkel resideerub kodumaal. Blogi kajastab kõike, mis inspireeriv tundub - uued ostud, argipäev, outfit, toit, review, reisimised, retseptid ja ilusad pildid.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eneli Latest empties / Products I´ve used up!