EEVA naistekas

Teisipäev, 19. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Tootearvustus: küüned korda koos Avoniga

Postitas blogisse: IluExpress
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Loodan, et kooli minejad võtavad oma viimasest nädalast kõike, mis võtta annab ning õnneks on ka ilmataat väga väga lahke :)
Täna räägin teile Avoni küünehooldustoodetest, mis on suutnud mu küünte olukorda väga palju parandada. Oeh, tuleb tõdeda, et kindlasti pole võitlus mu küüntega veel lõppenud ning ei tea kas see kunagi ka lõppeb...


image

1) Avon Nail Experts Küüneümbrusnaha hooldusvahend
image

Mis tootega on tegu?
Küüneümbrusnaha hooldusvahend AHA-hapete, E-vitamiini ja aaloega.
Toime: aitab kõrvaldada karmi, lõhenenud ja kuiva küünenahka. Aeglustab küünanahkade kasvu, ühtlasi pehmendab ja hooldab neid.

Tuleb tunnistada seda, et ma oman väga kohutavat harjumust - harjumust oma küünenahkasid nokkida ja kuna mu küüneümbrused on suhteliselt kuivad on "tööd" päris palju. Asi on läinud nii kaugele, et need hirmsad kohad ei suuda enam isegi paraneda. Ausaltöeldes on vaatepilt kohutav, ma ei tea kas see on minu toimetulekuviis ärevusega või lihtsalt üks kohutav harjumus, kuid ise ma seda enam ei märkagi, kui taas oma küüneümbrusi hävitama hakkan ning isegi teised on loobunud mind keelamast... Toodet kasutama hakates lootsin, et ehk saab sellest minu päästerõngas :)

Mina nimetaksin toodet küüneümbruskreemiks, sest see on koostiselt kreemjas ning meenutab mõnda väga väga niisutavat kätekreemi. Kreem on suhteliselt paks, kergelt rasvane ning väga neutraalse ja meeldiva lõhnaga.
image

Kreemi kulub küünenahkadele väga väga vähe ning kujutan ette, et 15ml tuubist jätkub kindlasti pikaks ajaks, julgen arvata, et isegi terveks aastaks. 

Nagu eelpool mainitud, et ühele küünele piisab vaid täpikesest kreemist ning imendub see ligikaudu 2-3 minutiga jättes küünenahad pehmeks ja ka niisutatuks umbes päevaks, kuid siiski ei maksaks kasutamisega liiale minna.

Mina kandsin küüneümbruskreemi peale üle päeva ehk 4x nädalas ning tulemused on tõesti muljetavaldavad. Kõiksugused narmendused kadusid juba esimeste päevade jooksul. Küünte ümbrus muutus nii mõnusalt pehmeks, et lausa kahju oli neid jälle rikkuda, mis tähendab seda, et olukord mu küünte ümber muutus palju paremaks!!! :)

Lisaks on aeglustunud ka küünenahkade kasv. Tavaliselt olen oma küünenahkasid eemaldanud korra 1,5 nädala jooksul. Hetkel on aga viimasest eemaldusest möödas üle 2 nädala.

Minu poolt roheline tuli ning kindlasti jääb see minu küünehooldusrutiini pikaks ajaks, sest ma näen selles tootes tõelist "ohtu" oma halvale harjumusele :)

Avon Nail Experts Küüneümbrusnaha hooldusvahend (tootekood: 2728-4) on saadaval Avoni kataloogides tavahinnaga 4,60 eur (12. kataloogis sooduspakkumine 2,49 eur!)

Hindeks 9/10

 

2) Avon Nail Experts 5in1 hooldus

image

Mis tootega on tegu?

Kõik viis toimet ühes küünelakis:

Aluslakk

Kaitselakk

Tugevdaja

Toitja

Pealislakk

Küünehooldusega jätkame ning viimasel ajal on ette tulnud seda, et kui mu küüned just mõne muu värvilise lakiga pole kaetud, siis Avoni 5in1 lakiga kohe kindlasti. Tegelikult on sellega mu küüned kaetud ka siis, kui mul on värviline lakk peal. Kuna see toimib ideaalselt üksiku lakina, siis olen seda küünte tugevdamiseks kandnud tavalisematel päevadel. Kui aga olen soovinud oma küüntele veidike elu sisse vändata, siis olen seda kasutanud nii alus- kui pealislakina mõne kirkavärvilise tooniga.

Toote hea pluss on see, et pudelist tundub see roosakas, kuid tegelikult jääb see küüntel värvitu ning seetõttu saab seda kanda tõepoolest mitmel erineval moel. Ainus mis mind veidike häirib on see, et sellel on väga vänge küünelakihais, kuid selle kahju korvab kiire kuivamisaeg - lakk kuivab vaid mõne minutiga (kui sedagi, õhemate kihtidega). 

image

Kuna lakk kannab küünte eest hoolt, olen mina seda peal kandnud just nii kaua kuni see on hakanud ise maha tulema ning päevi kokku lugedes on see umbes 4-5 päeva. Kartma ei pea ka seda, et selle aja jooksul küüned vitamiinidest tühjaks on imetud ning kollaseks muutuvad - lakk hoolitseb küünepinna eest ajal, mil see on küüntele kantud, kas lihtsalt tugevdava lakina või aluslakina. 

Ka teiste lakkide püsivust suudab see parandada, kuid samas tuleb ka olla ettevaatlik, sest kõikide küünelakkidega see kokku sobida ei tahagi. Ühe odava Konsumist soetatud küünelakiga juhtus nii, et kui hakkasin seda pealislakina peale kandma, siis ei kuivanudki mu küüned ära, sest see sulatas värvilise laki lihtsalt üles. Küll aga sobib see ideaalselt kõikide teiste Avoni lakkidega (ning ka muude veidike kvaliteetsemate lakkidega) ning pikendab nende püsivust mitmekordselt (mitmekordselt minu puhul! teiste jaoks võib see ju olla tavaline, et lakk püsiv peal 4-5 päeva). 

Küll aga ei tahaks ma uskuda, et see on teinud imesid mu küüneplaadiga, rikastades seda erinevate ainetega. Minu arvates ei ole mu küüned ilma lakita tugevamad kui tavaliselt, mistõttu jääb see siiski kaitselakikis, alus- ja pealislakiks, küll aga mitte toitvaks küünelakiks.

Avon Nail Experts 5in1 hooldus (tootekood: 2731-8) on saadaval Avoni kataloogides tavahinnaga 4,60 eur (12. kataloogis sooduspakkumine 2,49 eur!)

Hindeks 7/10

Loodan, et teil on küüntega natukene rohkem vedanud kui minul, kuid siiski tundub, et ka minu küüntest hakkab ehk kunagigigi asja saama!
Olge tublid!
Eliise

Olen Eliise Tartust, tegelen iluuisutamisega ja armastan ülekõige shoppamist. Minu blogi on kindlasti huvitav neile, kes soovivad lugeda toodete arvustusi ning mõningaid nippe, mis on iluga seotud.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eliise Tootearvustus: küüned korda koos Avoniga