EEVA naistekas

Reede, 26. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Krossipere elu krossipäevadel

Postitas blogisse: MiuMei
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hei!
Terve nädalavahetus on möödunud enamjaolt krossiraja ääres.
Eile oli õnneks super ilm! Mitte millegi üle polnud kurta. Rahvast oli massiliselt ja kõige pikemad järjekorrad olid jäätisesabas.

 

image
Viimane lihv motikale :D

image
Ja selline siis ongi Timmo motikas peale suurt uuenduskuuri ja uute plastikute ja kleebistega, Kohe teine tera, enne oli ikka ront mis ront :D
"Enne" pilti näete nt siit.

image
Ega mul miskit erilist kirjutada polegi, tuleb enamjaolt pildipostitus. Lapsed olid tublid ja pidasid kenasti vastu. Eks vahel ikka tüdinesid ära ka. Kusjuures seekord saime hakkama täitsa ilma tahvelarvutita, mille igaks-juhuks hädaolukorraks kaasa võtsime. Kui ilm ilus, leiab tegevust küll.

image
image
Kuna ma olen väga hästi kursis, mis laadi toitu välimüügil tavaliselt pakutakse, võtsin laupäeval puuvilju kaasa. Aga ohh üllatust, VIP-id said väga korralikult toitlustatud mitmekesise rootsilauaga. Täna enam kodust toidu kaasa pakkimisega vaeva ei näinudki. Teadsin, et kohapeal on kõik olemas. Ja noh, Vip-id sõid-jõid tasuta. Mitte et mul friikate vastu midagi oleks, aga kui ikka hommikust õhtuni muud saada pole, siis on ikka nadi küll.

image
image
image
Siit maalt algavad tänased pildid:

image
Kui Kristella kuulis, et täna on lastesõit, kus tema seekord ei osale, oli ta väääääga õnnetu. Lausa nutt tuli peale vaesekesele.
Lastesõit oli omaette elamus - see kuidas lapsevanemad raja kõrval jooksevad ja karjuvad "gaas!gaas!". Ma ikka mitu korda mõtlesin, et võiks nagu ise siis sõita ju :D Ega ma ei tea siin etteruttavalt öelda, millised me ise sellises olukorras oleksime :D

Tegelikult on mul tunne, et krossimehe lapsed väga ei sõidagi. See tunne on mul jäänud puhtalt sellest, et ma pole kunagi näinud lastesõitudel isasi, keda ma Timmo võistluste aeg sõitmas kohanud oleks. Kui juba isa ise sõidab, ega siis enam aega lapse treenimiseks väga ei jäägi. Kui Timmo võistlustel ei käiks, oleks ilmselt meie lapsed ka juba tasemel, kus nad võiks võistelda.

image
Kui Kristella igavust peab aeg-ajalt toredate juttudega leevendama, on Daisyl enam-vähem alati lõbus olek:

image
Täna koju sõitma hakkates poetas Kristella lausa paar pisarat ja küsis: "Kas me võiks ühe päeva nii teha, et me oleme TERVE PÄEVA kodus ja mitte kuskile ei lähe?" Lubasime õige pea neile lausa mitu sellist päeva teha, kus me ei tari neid mitte kuhugi. Las siis mõnulevad kodus.


Olen 28a moe ja iluhuviline. Minu blogis saate lugeda nii ilujuttu kui palju muud põnevat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Merje Krossipere elu krossipäevadel