EEVA naistekas

Laupäev, 27. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Raamatutest

Postitas blogisse: MiuMei
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hei!

Sain mõned päevad tagasi tellitud raamatud kätte. Kristellal oli kindel soov endale mingi maakera raamat saada ja laste varianti, millele mul silm peale jäi, enam saada polnud. Tellisin kohe korralikuma entsüklopeedia Imeline Maa. Vaadake hinda! Mul ikka täiega vedas, sain selle 20€. Eelmine nädal olid Rahvaraamatus soodustused.

 

image
Tundub igati asjalik raamat. Noh, lugemist ja vaatamist on seal omajagu. Lastele vist liig, nad küsivad KÕIKIDE piltide kohta mis see on ja miks on. Et neile vastata, pean terve raamatu läbi lugema. Pean selle raamatu vist mõneks ajaks ära peitma, sest ma tõesti ei tea kõike ja infot on seal jube palju. Ma isegi ei kujuta ette, kunas ma need pea kuussada lehte jõuan läbi lugeda ja lisaks veel meelde jätta. Muidugi on mul hea meel, et lastel on selline huvi, aga kamoon, ma olen ka inimene :D Peab vist ikka mõne lihtsama variandi juurde muretsema. image
Tegelikult soovisin väga ka üht Ajaloo raamatut. Ma tol korral ei raatsinud ja nüüd kahetsen oi kui palju, et soodusajal ära ei tellinud. Ajalugu on mulle alati meeldinud. Koolis oli sel jah hindeks 3, aga seal koosneski kõik aastaarvude pähe tuupimisest :D

Kuna Pildiraamat pisikestest loomadest osutus väga huvitavaks ja asjalikuks, siis tellisin samas sarjast veel lisaks Pildiraamat loomariigi rekorditest. Ka see on põnev, palju uut infot mullegi.

Ja lisaks valisin välja paar juturaamatut: Kui tuvid kadusid ja Meie aasta Siberis. Hetkel on Kristella lemmiksaateks Meie aasta Hiinas, Kättemaksukontorist ja Padjaklubist ei tea ta midagi :D Ta oli tõsiselt õnnelik, et raamatul on CD kaasas. Nüüd saab Siberi sarja ka üle vaadata. Eks siis nädalavahetusti hakkame osa kaupa vaatama.

Alustasingi täna "Meie aasta Siberis" lugemisega. Olen küll vähe lugenud aga tundub huvitav. Toredad inimesed ja armas perekond!

Olete neist raamatutest miskit lugenud? Milline on teie parim raamatu ost? Kui tihti uusi raamatuid ostate?


Olen 28a moe ja iluhuviline. Minu blogis saate lugeda nii ilujuttu kui palju muud põnevat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Merje Raamatutest