EEVA naistekas

Reede, 26. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

I'D LOVE TO WEAR

Postitas blogisse: Hearts of Cashmere
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem
Untitled #231 by liizu featuring NYX

 

Untitled #231

 


 

Untitled #232

 



MANGO striped cardigan, €28 / Enza Costa striped tee, €105 / Blue jeans, €25 / High heels stiletto, €22 / Chanel pink purse, €4.965 / Nude lipstick, €31


Viimastel päevadel olen üha rohkem leidnud ennast Youtube'st erinevaid ilublogijaid ja vlogijaid vaatamast. Nii palju inspiratsiooni ja ideid tuleb üha juurde ja ühtlasti täieneb ka mu soovide nimekiri.. See esimene outfit on mul hetkel selline ultimate dream. Üha rohkem on mulle meeldima hakanud selline casual, natuke edgy look ja ma hea meelega vahetaks kogu oma garderoobi välja, kui selline võimalus oleks :D. Ja need Adidase Superstarid - do die for! Mõtlesin tegelikult komplekti panna ühed Pharell Williams'i Supercolor'id, aga seekord sobisid tavalised Superstarid kogu outfitiga paremini kokku. Aga neid Supercolore'id ma olen vahtinud juba sellest ajast peale, mil need välja tulid.. Need them in my life!! 

Ja siin ma nüüd istun ja unistan.. jälle :D.

Ilusat nädalavahetust teile ja happy dreaming!

Minu nimeks on Liis ning olen 19-aastane neiu, kes armastab blogimist ning jagab seal kõike, millest elus rõõmu tunneb. Enamasti seondub see kas moe, spordi, toidu või ilumaailmaga, kuid esineb ka postitusi lihtsalt minu igapäevasest elust. Loodan, et ka sina leiad minu blogist midagi huvitavat - head lugemist!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Liis Paalits I'D LOVE TO WEAR