EEVA naistekas

Reede, 19. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Homseks matkaks valmis

Postitas blogisse: MiuMei
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hei-hei!

Ma olen homseks rattamatkaks pea-aegu valmis! Nüüd loodan, et ilm ka hea tuleb. Mina olen ju see kiisu-miisu, kes vihmaga oma nina naljalt õue ei pista :D

 

Pildid tehtud telefoniga:

image
Kiivri tellisin sportsdirect`ist. Viimasel minutil nagu ikka :D Kartsin, et ei jõua kohale ja plaaniks B oli täna Viljandist uus kiiver osta. Timmo oleks ühe hiljem endale saanud. Juhuks, kui ta endale kunagi unistuste ratta, ereliukas`e, leiab. Õnneks hommikul jõudis pakk kohale. Pähe ma seda veel proovinud pole. Ilmselt läheb, kus ta pääseb - ikkagi ju meeste kiiver :D

Kuna mul polnud ka õhukest jopet, oli sedagi vaja. Sulejope oleks ilmselt liiast. Sobiva jope leidmine oli kõige aeganõudvam. Ma tahtsin õhukest, mitte jäika, küllaltki kehasse töödeldud, pikkade käistega, mitte nabakat ja võimalikult soodsat. Proovisin paljusid ja sõelale jäi üks mudel, mida oli roosat ja sinist. Pikka aega ei suutnud otsustada. Roosa oli lihtsalt ilus ja erk, sinine aga oli seljas ilusam, kuidagi soliidsem. Ja noh, sobis mulle kuidagi paremini kui roosa.

Lisaks olen ma mõnda aega mõelnud akupanga vajalikusele ja ostsin siis täna selle Klick`ist ära. Akupanka läheb mul edaspidi kindlasti ohtralt vaja. Hea, et ma selle kohta eelnevalt netist uurisin, oskasin kohe targa näoga poodi astuda ja küsida mis vaja, muidu ei tea mis ma seal kokku pusserdanud oleks :D

image
Hetke seis matka suhtes on selline: Kristella tuleb minuga matkale ja Daisy läheb vabatahtlikult Timmoga motoklubisse talgutele. Matk peaks kokku olema umbes 30 km ja kui Kristella juhtumisi ära väsib, tuleb Timmo talle järgi. Ma arvan, et see on ainuõige otsus, Kristella on seda matka juba ammu oodanud ja kuidas ma ta unistuse siis niimoodi äkitsi purustan.

Kohe varsti lähen lasteaeda veidikeseks ajaks osavõtlikuks, siis lähme Põlvasse ja õhtul, koju jõudes, lasen Timmol jalgrattad kullipilguga üle vaadata.


Olen 28a moe ja iluhuviline. Minu blogis saate lugeda nii ilujuttu kui palju muud põnevat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Merje Homseks matkaks valmis