EEVA naistekas

Kolmapäev, 01. May 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Giorgio Armani New Mascara – Worth To Buy?

Postitas blogisse: Today's Favorites
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Nagu teate, olen suur Giorgio Armani ripsmetuššide fänn ja mu lemmikuks läbi aastate on olnud Eyes to Kill ripsmetušš (loe siit ja siit). Möödunud aasta 1. novembril lansseeris Giorgio Armani uue, veelgi tumedama ja intensiivsema värviga musta ripsmetušši Black Ecstacy. Olen seda nüüd mõnda aega testinud ja oma arvamuse kujundanud.


***
As you know I’m a huge fan of Giorgio Armani mascaras and my long time favorite has been Eyes To Kill mascara (I have written about it’s benefits here and here). On November 1st of passed year Giorgio Armani has launched it’s new black mascara called Black Ecstacy. I have been tested it now for a while and have my full opinion to share with you.

(null)

(null)
Uus Black Ecstacy ripsmetušš peaks olema tumedam kui Eyes To Kill ning andma veelgi tihedamad ja pikemad ripsmed. Tuub on luksuslikum ja kaalult raskem, samuti on ripsmetuši toon sügav must ja seega tumedam kui Eyes To Kill’il. Väga sarnane on ka hari, mis on Eyes To Kill ripsmetuši suur tugevus (kammib hästi ripsmed läbi, ei jäta tükke ega kleebi ripsmeid kokku).
***
New Black Ecstacy mascara should have darker black color compared to Eyes To Kill mascara and it should give thicker and longer lashes. Package, the mascara tube, is luxorious and is maybe a little bit heavier in weight than Eyes to Kill package. Mascara tone is a beautiful deep black, slightly darker than Eyes To Kill is at the moment. New mascara has very similar brush as well and the brush is the big strenght of Eyes To Kill mascara, as it separates the lashes beautifully and allows to apply the color by 2-3 layers without getting lashes clumpy.

(null)

(null)
Kõik eeldused on nagu loodud, et Black Ecstacy ripsmetušist saaks uus hitt. Aga päris nii lihtne see pole: ripsmetuši suureks probleemiks on selle paks konsistents. Värvi on harja küljes nii palju, et selle kõige hoolikamalgi pealekandmisel lähevad ripsmed omavahel kokku ja tükki ning lõpptulemus on nagu lõbutüdrukul. Jube! Isegi hea hari ei suuda siin oma tööd teha ja ripsmeid lahti kammida, sest sellel on kuhjas värvi peal ja iga tõmbega läheb olukord ripsmetel aina hullemaks.
Kokkuvõtlikult on ju meie kõigi soov, et ripsmetušš jääks ripsmetel kena ja loomulik, ripsmed kaunilt eraldatud. Ja kui ripsmetušš seda tagada ei suuda, siis on see kehv lugu küll. Võib-olla annan sellele ripsmetušile mingi hetk uue võimaluse – äkki on tegu ühe toote ja partii veaga vms, sest kasutanud olen ju tõesti vaid üht eksemplari. Kui kellelgi on teistsorti kogemusi, ma kuulaks suurima rõõmuga :) Aga esmamulje on seega kahjuks pettumus ja lähen tagasi oma vana hea Eyes To Kill ripsmetuši peale.
***
Seems that all conditions have been created that Black Ecstacy could become a new cult product but so it’s sadly not. The main problem lays in mascara’s thick consistency. There is soo many product on the brush that even by the most careful applying your lashes stick heavily together and you cannot give them wished lenght by applying second layer of mascara. Even the great brush cannot help out as it has a lot of thick product on it and by every move the result gets worse and worse.
As a conclusion our goal is to get nicely separated dark, long and thick lashes, right? If the mascara doesn’t deliver that it’s a bad story. Maybe I’ll give the Black Ecstacy one new chance in the future, because maybe it’s the one time production problem or etc. if someone of you has more positive experiences I would gladly hear of them :) But at the moment I’m disappointed enough and turn back to my loved fool proof Eyes To Kill mascara.

(null)

(null)

 

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Todaysfavorites Giorgio Armani New Mascara – Worth To Buy?