EEVA naistekas

Laupäev, 27. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Outfit: 22.03

Postitas blogisse: IluExpress
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Appi teate nii naljakas on see, kuidas ma käin kogu aeg põhjuseta oma blogi vahtimas, sest ma olen uue kujundusega nii rahul!!! See on mu vaimusilmas olnud juba viimased pool aastat kindlasti, kuid nüüd ma lõpuks leidsin kogu vajaliku materjali, et endale ise taust teha. Juhuu! :D


Oma jutuga tahtsin ma jõuda sinnamaani, et mul hakkas natuke imelik käia vaatamas kogu aeg ühte ja sama postitust ning selle vea parandamiseks laen teile üles oma tänase outfiti. :)
Ma näitan teile oma ühte suurt ebaõnnestumist, mis on pärit Sheinsidest ja see on minu esimene suur ämber. Te ei pruugi pildilt aru saada, kuid selle jaki materjal on nii odav ja see mantel on reaalselt tehtud fliisilaadsest materjalist, mis võtab kõik karvatuustid enda külge. Lisaks näeb see lihtsalt nii armetu välja, sest selles on eemaldatav sinine riba ning mantli lukud pole ka just kiita.. oeh... :D
image

Sall - Lõunakeskuse sügislaat - 10 eur

Teksad - Gina Tricot - 5 eur

Kott - Reserved - 22,99 eur

Saapad - Seppälä - u 6 eur


image

Jakki saab kanda ilma selle sinise ribata (see kinnitub jaki sisse nööpidega ning sellest tekib jaki sisse juurde lisariba ning ka kapuuts).

image

Ja see pealtnäha kena riituses on minu arvates küll selline, mille jaoks annab ideaalset ilma otsida. Kuna see on väga õhuke ning sünteetiline, siis laseb see väga hästi õhku läbi, kuid samas kujutan ette, et juba kümne soojakraadi juures ajab kogu see sünteetika keha higistama.

image

Muideks on see mantel lahterdatud talvehooaja kaubaks, kuid kui ma paneks selle -10 kraadiga selga, siis ma tõenäoliselt külmuks vist surnuks :D

image

Noh jah, lõpuks sain ka mina oma esimesed vitsad kätte jee! Ja tänama peaks ikka meie riigisisest postiteenust, kus minu telefoninumber oli pakile valesti süsteemi kantud ning seetõttu oleks äärepealt see pakk tagasi Hiinasse sõitnud, sest pakiteated saadeti korduvalt valele numbrile :))))))))))))))

Ah, ilusat pühapäeva! :)

Eliise

Olen Eliise Tartust, tegelen iluuisutamisega ja armastan ülekõige shoppamist. Minu blogi on kindlasti huvitav neile, kes soovivad lugeda toodete arvustusi ning mõningaid nippe, mis on iluga seotud.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eliise Outfit: 22.03